Positiivisuus on perseestä

Mä välillä ihan vihaan sellasia jatkuvasti positiivisia ihmisiä. "Jokaisessa pilvessä on hopea reunus", ei vaan ole! Jos ajan kolarin ja auto menee ruttuun niin ei siinä ole hyviä puolia! Ja ennenkun joku sanoo että "no siis jos ei kellekään käy mitään niin sehän on positiivista", niin ei ole positiivista se, siinä meni auto ruttuun ja minua harmittaa ja rahanmenoa. Ei hyvä, mitenkään päin katsottuna. Se, että olisi voinut mennä huonomminkin, ei ole yhtään positiivinen asia. Olen pessimisti, ja ylpeä siitä.

Tällä johdannolla ette varmaan ihmettele miksi mua on ottanut päähän ne postaukset missä ihmiset etsi jostain sivulta (en ees jaksanut selvittää mistä) laatikoita joissa luki että "se tunne kun joku sanoo sen mitä juuri meinasit", "vastaleikatun nurmikon tuoksu", "lippu lempileffaan" ja muuta schaissea ja sitten piti listata 10 parasta. Voi hyvää päivää. Tein oman version. Ette nauti siitä. Katsotte varovasti kaukaa. 

 

Asiat, jotka vituttavat aina. Fellowpessimistit, liittykää ja rakentakaa oma valituksen laatikonne! Ei anneta positiivisten ihmisten vaikuttaa terveeseen epäilyymme, varuillaan olemiseen ja siihen että kyllä se lasi on vaan puoliksi tyhjä!

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meikäläisen hermokaan ei meinaa millään kestää sitä, että toisilla ihmisillä on kaikki muka aina niin hyvin. Ei ne ikinä kirjoita Facebookin status-päivitykseen siitä, kuinka pyörälenkillä ahnaasti tyhjäksi juodun juomarepun kätköistä löytyi kotiin tullessa iso sammalen näköinen homekasvusto. Ehei. Niille syntyy vain täydellisiä vauvoja, ne rakentaa täydellisiä taloja, niillä on täydellinen työpaikka ja täydellinen mies. Ärh! Menenkin tästä kiukustuksissani pesemään sitä juomareppua...

tiiti
ite puin

Piti ehkä whinettää jostain, mutta: SEXI KISU :D Ei pysty kun nauraan. Mikähän seuraavaksi HOTTI KOIRA ja MUODOGAS LAAMA? Eheheheee.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sexi kisusta tuli mieleen, että ei ole ehkä huonompaa iskurepliikkiä, kuin "sä oot tosi kuuma kissa". Siis joku helvetin elukka vai? Aaarrgh, taas.

sanumaria

Share the hate :D

häkkilintu

Rakastan pyyteettömästi kaikkia, jotka vannovat vihaavansa comic sansia <3 pus!

 

Hear Hear!

Kuumista kissoista iskurepiikkinä tuli mieleen. Mue on kerran kissitetty. Oisin pitänyt puhuttelun, mut tyyppi ehti karata.

Mut niin, jos oisin (hetero)mies, niin olisin varmaan jo (salaa) vähän rakastunut suhun.

sanumaria

Tän palstan pitäminen on kyllä ihan parasta :D <3 kaikille vaan 

 

Ville VN (Ei varmistettu)

Paskoja asioita, hyviä asioita, molempia on olemassa. Yhtä vääristynyttä / naiivia on leijua koko ajan ilmassa kuin rypeä siellä paskassakin... ;D

Rhia
Evil Dressmaker

Comic sans on kaikilla tavoilla rikos ihmiskuntaa vastaan. Ja ne hiton roippeet siinä banaanissa > VIHAAN! Ehkä teen oman listan, ehkä en...

sanumaria

Ville VN: samalla tavalla kun jotkut väittävät saavansa positiivisuudesta voimaa, niin mää saan pessimismistä. Se on tavallaan sellasta itselleen nauramista se valittaminen. Toki jos olisi AIVAN täysin tosissaan valittamassa ja mikään ei koskaan olisi hyvin, niin olisi sellanen tyyppi todella raskas. Mutta niin kauan kun mua ärsyttää kylmä vessanrengas, katson että mun elämä on noin suurinpiirtein ladullaan. Ja valittaminen tulee äidinmaidossa, ainakin meidän perheessä. Mutta se valitus tehdään sillai että kaikki tajuaa että nyt liiotellaan ja ollaan vitsikkäitä.

Rhia: pitäs varmaan vaatia jotain geenimanipuloituja banaaneja, ilman niitä roippeita.

Ihmeitä tapahtuu

Mä olen aina ajatellut että niissä ihmisissä on jotain mätää jotka on AINA ilosia. Ei se vaan voi olla mahdollista. Jotain ne salaa, ihan varmasti.

häkkilintu

Miksei vessapaperin äkillinen loppuminen muute ole listalla? Se on sentään maailmanluokan tragedia, joka pilaa kaiken urahistoriasta, parisuhteeseen, ruoan laittoon ja kampaukseen asti.

sanumaria

Mulla ei ikinä lopu se äkillisesti. Oon tietyissä asioissa tosi ennakoiva :D

häkkilintu

Ei mullakaan kotona, mutta montako kertaa olen mennyt ravintolan tai ostoskeskuksen pöntölle, ollut helpottunut ja katsahtanut paperitelinettä vain luetellakseni kaikki osaamani kirosanat käänteisessä aakkosjärjestykseesä...

eskimo(ei muista salasanaa) (Ei varmistettu)

Ihmiset joilla on väkipaljoudessa (esim. täydessä bussissa) reppu selässä ja ne ei ilmeisesti yksinkertaisesti vain tajua että se reppu on myös materiaa, ja täten vie tilaa. Ja sitten ne kääntyilee ja iskee sillä repulla muita naamaan, mahaan, milloin mihinkin.

Ihmiset jotka ei osaa jonottaa.

Ihmiset joilla on reppu ja jotka ei osaa jonottaa!

AAAARRRRRGHGGGHHHHH

Olen näköjään hyvin ihmisvihainen.

Eve (Ei varmistettu)

eskimo: Asian ytimessä. Mää oon noita positiivisia ihmisiä, mutta bussissa reppujen läsnäollessa mun sisällä herää Pelsepuupi. Ja ne käteisellä maksajat ruuhka-aikana, lord have mercy!

Laitetaan vielä boonukset kun tässä ollaan: se ainaanen vastatuuli, suojatiekaasuttelijat, kellokortti ja kanyylit.

Pistää vihaks.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei lisätään vielä listaan aasialaiset amerikkalaisessa huvipuistossa (aika yllättävä, eikö?). Ilmeisesti heidän kulttuurissaan kyky sujuvaan etuiluun kulkee äidinmaidossa, sillä huvipuistolaitteisiin jonottaessa joudut jatkuvasti pitämään kätesi typerästi levällään, ettei joku yrittäisi väkisin ohi. Siitäkin huolimatta ehkä kerran minuutissa joku pieni aasialainen onnistuu ohittamaan sinut joko haarojenvälistä tai kainalon alta. Helvetti.

Mme Flore (Ei varmistettu)

Comic sans pitäisi kieltää jollain universaalilla lailla.

Niin kyllä noi muutkin asiat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhdys sanat ja hopea reunus ;)

sanumaria

Niin, se ärsyttää. Siksi se on kirjoitettu erikseen. Mä teen yhdys sana virheitä vaan tarkoituksella.

Pire (Ei varmistettu)

Hyvä juttu tuo comic sans! :'D

Mulla eniten vituttaa sana "askarrella paskarella", Voi strutsinvidu! Aikuset ihmiset käyttää nuin idioottia sanaa mikä ei edes kuulosta hyvältä! heti nous V-käyrä tappiin... On pakko yrittää vaihtaa kanavaa ennen kuin tuo em. sana sanotaan siinä yhdessä mainoksessa.

häkkilintu

Tänään special-vituttaa naapurit, jotka luulevat että haluan kuunnella LMFAO:n I'm Sexy and I Know It:ia seinän läpi, lyriikat erottaen, 15 kertaa putkeen. Ei muuten, mutta tämä toistui lauantainakin.

Sainpahan jotain kunnon ragea aikaan!

Marityy (Ei varmistettu)

Hyppään mukaan pessimistisyysjunaan ja aloitan lauseella;
"Se tunne, kun vihdoista viimein tutustut hauskaan ja samalla aaltopituudella olevaan jätkään vain kuullaksesi muutaman viikon päästä (jätkältä), että tämä on alkanut tapailemaan nättiä ja näpsäkkää tyttöä".

Lisäksi listaani kuuluvat; salkkumiehet ja -naiset, jotka tulevat kadulla päälle kuin yleiset syyttäjät, jos ei ole tarpeeksi nopea väistämään. Lumen alta paljastuvat koirankakat. Ties mitä mankuvat lapset niin yleisillä paikoilla kuin kotioloissakin. Obsessioni korjata englanninkielen kirjoitusvirheitä, muttei suomenkielen. Suomalaisten miesten jakelemat kohteliaisuudet... rinnoilleni. Se, että täytyi hankkia hiuspidennykset ennen kuin miehet edes viitsivät vilkaista minuun päin toisen kerran. Se, että en osaa olla välittämättä siitä mitä miehet minusta ajattelevat vaikka olenkin puolipäättänyt elää sinkkuna koko elämäni. Se, että yläasteaika tuhosi itseluottamukseni ja nyt joudun kärsimään siitä sitoutumiskammon muodossa. Se, että nimeni on lyhennetty versio kuvankauniin, edesmenneen filmitähden nimestä, eikä minussa silti ole samaa kauneutta tai charmia kuin hänessä. Se, että poden kiltin tytön syndroomaa, enkä osaa olla pahis. Se, että kirjoitan fiiliksistäni liikaa ja onnistun hämmentämään jopa itseni eriskummallisilla lauseillani.

Joo, toi on aika hyvä lista. Mua siis vatuttaa moni asia itsessäni, niin narsistiselta kuin se kuulostaakin. Lisätään vielä median luoma painostus sille miltä nuorten naisten pitäisi näyttää näinä päivinä ja loskakelit. Mikään ei ole niin epämiellyttävää, kuin litimärät kengät ja sukat.

sanumaria

Mua vituttaa usein myös toi "se tunne kun" :D Mutta tuo on kyllä hyvä paskafiilis, lisään omaankin listan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.