Retrospektiivi, eli mitäs kaikkea täällä pals..blogissa onkaan tapahtunut.

29.3.2011 avasin oman pals...blogin (koskahan opin pois tuosta termistä palsta) Lilyyn.

Tervetuloa, Lilyn negatiivisin palsta on avattu. Jos olen yhtään oma itseni, jokainen kirjoitus on toistaan epäileväisempi, pessimistisempi, pahaa ennustavampi ja kaukana positiivisesta.

Silloinen elämäntilanteeni oli yksinkertaisesti sanottua epätoivoinen ja epäonninen. Olin yksin, enkä millään halunnut olla yksin. Mutta se onni, se ei ollut myötä. Nettideittailin enemmän tai vähemmän hyvällä tuurilla. 

Sitten kaipailtiin lirkutteluvinkkejä. Niitä tulikin ihan hyvin! Ja sain paljon vertaistukea muilta sosiaalisissa tilanteissa jäätyviltä ihmisiltä.

Vittuilun kun tekee hyvällä ja itseluottamusta huokuvalla sarkasmilla niin eihän siitä voi olla tykkäämättä. - Vieras Mies 

Mutta toteutus, siitä sitten en tiiä toimiko se kuitenkaan. 

Sitten tulivat ne treffit. Ne mitkä vähän jännittivät, mutta jotka olivat tosihyvättreffit. Treffien jälkeen mentiin uudelleen treffeille. Ja taas uusille. Ja sitten päädyttiin ihmettelemään parisuhdeasioita. Romantiikkaa oli sekä arkena että erityisluonteisesti. Ja sitten oli niitä vähän vähemmän romantillisia hetkiä. Mutta ne nyt johtivat sitten tämmöiseen, ne romantilliset ja epäromantilliset jutut:

Että tällasta täällä. Tosin ennen häimistä pitää vielä jotain organisointia harrastaa. Kuten vaikka koittaa ottaa joku järkevämpi kuva minusta ja parhausihmisestä.

Mutta voin ihan tosissaan suositella kaikille sitä maailman parasta iskureplaa: "Voitaisko me vähän pussailla?" Se toimii.

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei superii! Mut ei saa kuulemma onnitella etukäteen, tietää huonoa onnea tai jotain. Joten epäonnittelen sitten. Tietäsitpä vaan mihin olet ryhtymässä ;)

sanumaria

Kyyyyllä mä tiiän. Saan paljon lahjoja: syntymäpäivänä, kihlapäivänä, hääpäivänä, nimipäivänä ja romantillisuuspäivänä.

Mahdoton Nainen

Hei jee! En minäkään sitten onnittele jos kerta huonoa onnea moinen. Mut kiitti iskurepliikistä!

sanumaria

Ei kait se mitään huonoa onnea tuota :) Ja kerro heti kun repla toimii! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Tuleehan tännekin sitten hääjuttuja? Jee!

En tiennyt minäkään tuosta onnittelujutusta, mutta onnittelen sitten kihlautumisesta! Sehän on jo tapahtunut?

sanumaria

Kiitos kiitos, en mäkään tienny että tollasia epäonnisuusonnitteluita on olemassa. Kihlauspäivä oli 1.1. (helppo muistaa, ja jos ei muista lahjaa niin ainakin on just ollut ilotulituksia). Kyllä tänne jotain tulee, en vaan ihan tiiä että millasia juttuja. En tiiä mikä olis kiinnostavaa ja mikä ei, onks ehdotuksia :D

Tyhjä

no onnee ny sit vaa

 

( satakuntalainen onnittelee aina vähättelevästi ja muutenkin eleettömästi )

sanumaria

ei täs ny mittää, kiitti vaa.

Hei Sanumaria. Sinut on mainittu blogissani! http://www.lily.fi/blogit/satunnaistettu-elamani/vai-semmosen-sina-loysit-noh-onpa-kiva 

​Ja ilmoittaudun samalla lukijakseksi, jo pidemmältä ajalta itse asiassa. Onea teille molemmille. (Vilpittömästi, huolimatta blogikirjoituksen yleiskatkerahkosta äänensävystä)

sanumaria

Kiitos onnitteluista :) Ja ehkä siksi niitä 30ten valitusblogeja ei oo kauheesti siitä syystä että useimmat ovat parisuhteessa, ja ne uudellekierrokselle lähteneet 40set ei bloggaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.