On se ollut rankkaa

Kylläpä on ollut rankat pari päivää. Perjantain "hei pitäskö grillata"-hetki meni siihen malliin että "oho täällä on punaviinipullo" josta päästään sujuvasti tietenkin siihen että "mennääs tonne paikalliseen" josta se "oho shotteja" ei olekaan sitten kovin kaukana. 

Lauantai menikin sitten ilmapatjalla maatessa ja poikien kanssa grillatessa. (Teltta on vaan testipystytyksessä tuossa, en oo siirtynyt vielä leirintäelämään pihalle :D )

Sain jotain kuitenkin aikaankin, nimittäin terassikalusteet. 25€ + automatka Viialaan = kolme tuolia ja pöytä. Pöytä piti vielä maalata, mutta eikö tullut hieno!

Mulla olis kyllä kuva ennenpöydästäkin, mutta siinä näkyy parhausihminen naamoineen ja lenkkareineen päivineen, enkä tiiä ihan että mikä sen fiilis on näkyä näissä mun turhanpäiväsyyspostauksissa. Niin joudutte ehkä nyt vain kuvittelemaan ton pöydän sellasena ruman vaaleanruskeana.

Mutta ai että. Olipa sitten rankka viikonloppu! Käytin kaiken energiani varmaan siihen että en pala, ja loput tuhlasin pump-tunnille iltasella (oli pakko saada se hanuri ylös sohvasta, sen verran paljon mennyt jätskiä tässä tänäänkin)...

Kommentoi