This. Is. Sparta. Ja mielestäni paras kirous ikinä.

Etkaisäänymuavarte

Leseet. Ruoan punniminen. Aamupuuro. Kaikki herkut on kielletty, kaikki karkki ja sipsi ja sellanen. Mutta on tässä jotain hauskaakin (paitsi se, että paino putoaa). Esimerkiksi ne käsittämättömät THIS IS SPARTAAAAAA -kiksit, mitä saa kun pitää vaan linjaa yllä :D Jotenkin kierosti tykkään kieltää itteltäni herkuttelut, ja yritän epätoivoisesti uskotella että "siis kyllä se on ihan herkkujuttu se lohisalaatti. näin kerran viikossa. kun lohta ei saa kun kerran viikossa. niinku. no vittu sparta."

Fiilistä kohottamaan piti hankkia uudet akkajumppatossut. Ihan senkin takia, että vanhat tulivat tiensä päähän ja pohja irtosi toisesta tossusta. Mutta eikö oo hienot:

Ja se paras kirosana, jonka ees ehkä tiedän, on voi turskan perskarvat. Eikö pärisekin kivasti tuo? Erityisesti helpottaa näitten perkeleen leseiden syömistä.

Kommentit

Rhia
Evil Dressmaker

Mä jään näissä omituisissa kirosanoissa aina miettimään että mistä ne  tulee. Niinkuin että onko turskalla oikeesti perskarvoja vai onko se niin hämmentävän utopistinen ajatus että se pistää kiroiluttamaan. Kaikkein kummallisin kirous jonka olen kuullut on "jeesuksen vitun ikenet". Siinä vasta miettimistä onkin...

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

tää on ihan itse keksitty yhtä näytelmää kirjottaessa. piti keksiä merellisiä kirosanoja. tän lisäksi keksittiin "voi ryhävalaan vagina"... että tuota. niin.

Whilen
Orastus

ihastuttavat tossut! mulle kans.

Kommentoi