"Tässä on Markus, se vaatii pientä pintaremonttia"

Sattuneesta syystä olen alkanut miesten lisäksi etsiä asuntoa netistä. Kyllä tämä nykymaailma sitten kätevä! Kiitos sille joka keksi intternetin (se olis Yhdysvaltan puolustusministeriön tutkijaryhmä, jos ette tienneet)! Olisi kyllä sata kertaa helpompaa etsiä miestä netistä, jos sekin olisi esitelty samalla tapaa kuin asunnot. 

Olisi useampaa kuvaa ja kaikenmoista faktatietoa. Voisi soittaa välittäjälle ja pyytää esittelyä. Sitten voisi käydä kuuntelemassa faktat miehestä ja kyselemässä lisää ja sitten jättää tarjouksen esimerkiksi ehdollisena: "Tarjous: yhdet oluet auringossa terassilla, sillä ehdolla että mies ei enää ikinä käytä sukkia JA sandaaleita."

Mies voitaisiin esitellä vaikka "remontoijan unelma", "vastatuunattu herkku", "kodikas ja lämminhenkinen" tai "kovat pinnat kestävät kovaakin kulutusta". Ymmärrättekö te rakkaat ihmiset lainkaan, miten paljon elämäni helpottuisi?

Olisi tieto siitä paljonko mies vie kokonaispinta-alaa, paljonko se tarvitsee asumispinta-alaa, mikä on miehen kunto, mikä on miehen vapautumistilanne, mitä remontteja on tehty ja mitä on suunniteltu ja mitkä ovat tulevaisuuden näkymät.

Lisäksi olisi tietoa siitä paljonko miehen ylläpito maksaisi, pysyykö se lämpinämä puulla, öljyllä vai kaukolämmöllä, tarviiko se autopaikan, hukkaako se usein avaimiaan ja löytääkö se kotiin baari-illan jälkeen. Ja onko kyseessä omistusoikeus, osa-omistus vai vuokramies?

Ilmoituksessa olisi saatavilla miehen äidin puhelinnumero, josta voisi kysellä lisää jos välittäjä ei tiedä kaikkea. Lisäksi olisi saatavilla tietenkin entisten tyttöystävien tekemät tilinpäätökset, joista voisi päätellä asioita miehen nykytilasta. 

Ai että. Väitän että löydän netistä sopivan asunnon nopeammin kuin sopivan miehen. Tämän päiväisellä deitillä oli sukat JA sandaalit. Hyi yök.

Kommentit

Luminosa

Asuntojen netti-ilmoituksiin jää koukkuun. Eikä se ole kovin helppoa siltikään. Uskallanko sanoa tälle asunnolle kyllä? Suljenko silloin jonkun mahdollisesti paremman, myöhemmin vapautuvan ulkopuolelle? Entä, jos vastaan ei? Menetänkö sitten kaiken?

Rhia
Evil Dressmaker

Kyllä, olen täysin samaa mieltä. Hyvä lisä voisi olla kuntotutkimus joka varmistaisi miehen pään- ja vartalonsisäisen kunnon sekä mahdollisuus vedota lakipykäliin ja kaupanpurkuun mikäli kuvaus ei vastaisi todellisuutta.

sanumaria

Luminosa: joo, oon huomannut että ne on koukuttavia. ne on jotenkin niin erilaisia jokainen, toisin kun miesten.

Rhia: totta, sellanen kunto- ja kosteusmittausraportti myöskin.

Maisteri (Ei varmistettu)

Siis kertakaikkiaan hieno ajatus! Ja tosiaan kuntotarkastus-ehdolliset sopimukset ja 2 vuoden palautustakuu, jos on myyty tietoisesti viallista tavaraa. Tai jos on piilotettuja kosteusvaurioita.

Sukat ja sandaalit. Joku roti sentään kesämiehissäkin. Next.

Anna Karhubear

Loistava idea! Pyöriteltiin joskus kamujen kanssa ajatusta, että jokaisesta suhteesta saisi työtodistuksen (käytös ja huolellisuus, kielitaito yms.) ja portfolion voisi sitten tuoda tutkittavaksi treffeille. Asunnon löytäminen on joo helpompaa kuin miehen, se on todistettu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.