Teatteria, A-luokan ilta ja aikataulusekaannuksia

Koska mulla ja mun ystävillä on liikaa vapaa-aikaa, päätimme perustaa teatteripoppoon. Eilen kokoonnuimme pienellä porukalla juttelemaan mukavia, syömään ja erityisesti pohtimaan aihetta. Pitäähän se esitys jostain aiheesta tehdä kuitenkin, eikö? Palaveri aloitettiin aikuismaisesti:

Palaveri oli hyvinkin antoisa, kävin tässä läpi muistiinpanoja, ja erityisesti pidin kohdasta jossa pohdimme oman panimon perustamista. Asiat tärkeysjärjestykseen vai mitä? Keskenkaiken ravintelissa alkoi musavisa. Musavisat on kyllä pahoja, jos sellaiseen ei mene niinkun vartavasten, niin niihin on todella vaikea keskittyä. Tosin olen vähän ylpeä siitä, että tiesin seuraavan faktan (ja tienasin joukkueellemme pisteen):

Richard ja Fred Fairbrass perustivat duon, jonka nimi on Right said Fred.

En tiedä mistä sieluni syövereistä tuo tieto tuli, mutta tiesin sen silti. Palaverin (ja visan) jälkeen suuntasin kotiin katsomaan vähän lätkää. A-luokan ilta nähkääs, mies oli omissa menoissaan. Tyttöilta sisälsi siis tällä kertaa tällaista:

Vaikka kuvista saattaisi saada käsityksen että ilta meni ihan humputteluksi, näin ei ollut. Aamulla aloin varmistelemaan äidiltä että mihinkäs aikaan sitä sitten äitienpäiväjuhlaa mökillä vietetään. Vastaus oli että kolmelta. Hyvä hyvä, kuulostaa mainiolta. Lähdettiin parhausihmisen kanssa vähän kylille, äitienpäivälahjoja etsimään ja sellaista. Kolmelta soi puhelin: "Niin missä sä oot? Meneeks vielä kauan?" 

Ensi kerralla muistan varmistaa, että niin mistä viikonpäivästä puhutaan. No meen huomenna juhlimaan äitienpäivää, vaikka muut juhlivat sitä tänään siellä meidän mökillä. Jään ilman herkkuja, nyyh :(

Kommentoi