Ladataan...

Mielestäni ne "ihannekriteerit", jotka olen listannut tonne omaan profiliini etsimästäni miehestä eivät ole a) kovin vaativat ja b)kovin pikkutarkat. Etsin siis miestä, joka

  • olisi iältään 27 - 37 (osun itse tuonne väliin, niin ihan täysin samanikäinen ei tarvitse olla)
  • olisi vähintään 177cm pitkä (haluan että mies on minua pidempi)
  • "alin" paino olisi 85kg (en pidä laihaa/hoikkaa miestä kiinnostavana), ja ruumiinrakenne olisi akselilla normaali ja/tai urheilullinen)
  • toivon, että miehellä ei olisi lapsia (en halua alkaa osa-aikaäidiksi kenenkään lapsille, mitä jos vaikka en pidä niistä kersoista?)
  • lisäksi olisi jees, jos mies olisi sinkku, hetero, työssäkäyvä ja kotipaikkakunta olisi sama kuin omani (en osaa kaukosuhteita, yritetty on, mutta en vain kykene)

Seuraavaksi haluaisin esitellä teille muutaman unelmien poikamiehen, joka on minua lähestynyt viestillä lähiaikoina.

Poikamies numero 1: Avioeronnut mies Itä-Suomesta. Ikää 37, yhteishuoltajuus lapsista, kotipaikka siis jossain tuolla itärajalla. Pituutta 180cm, painoa 65kg. Omien sanojensa mukaan "37 vuotias työssä käyvä nuorehkon näköinen mies henkilö". Kiitos ei.

Poikamies numero 2: Sinkku Pohjois-Savosta. Ruumiinrakenne mittojen mukaan mulle liian lyhyt ja liian painava (se 170cm/95kg ei välttämättä kerro kaikkea, mutta kuva kyllä kertoi että kaverin lihakset eivät kyllä paina noin paljoa). Omien sanojensa mukaan "phjois savon puolella oisi maholisesti sselanen mies jota etsit mut vähä väli matkaa ;)". Kiitos ei.

Poikamies numero 3: Sukkahousuista pitävä mies ties mistä. "Onko sinulla nyt sukkahousut? Käytätkö sukkahousuja?" Kiitos, ei todellakaan.

Poikamies numero 4: Varsinais-Suomessa asuva ylipainoinen työtön opiskelija. Pyysi skypenumeroani tai mesetietoja, jotta voisimme tutustua. On valmis relocate to Finland jos kaikki natsaa. Tämä poikamies on siis ulkomaalainen, jonka profiilista selviää että hän ei asukaan Suomessa, vaan Tanskassa.

Mitä mä teen väärin? Oikeasti? Tällä hetkellä on kaksi ihmistä, joiden kanssa voisin lähteä treffeille, mutta kumpikin on feilannut kun olen yrittänyt sopia sitä aikaa. Toisen kanssa viestittelin viimeksi maanantaina (perui sen päivän treffit) että kävisikö torstaina kasilta. Miehestä ei olekaan sitten kuulunut mitään. Toisen kanssa piti sopia maanantaina tarkemmin mennäänkö mihin aikaan treffeille, mutta sitten eipä siitäkään ole mitään kuulunut.

Taidan vaan hyväksyä faktan että kuolen yksin ja todella, todella yksinäisenä.

Ladataan...

Ladataan...

Mitäs näistä lapsista ja hotelleista oli puhetta? Musta on epäreilua että lapset saa hississä painaa kerrosnappia. Mäkin haluan. Täällä nimittäin on hotellin hississä tarra missä käsketään että anna kersan nyt painaa sitä nappia. EN ANNA SAATANA!

Aattelin myös mennä illalla vähän joraan. Lähteeks joku mukaan? Jos tuolta löytyis vaikka joku poromies?

Me asuttais sit täällä tyytyväisenä ja tuos olis meidän autokin.

Sit mä ostaisin vahingossa purkkaa kun pitäs ostaa kondomeja. (eikö muka muistuta kortsupakettia?)

Ja sit me vietäs mun poromiehen kaa meidän lapsia Kiirunafestareille ja kattoon taikuria (jolla on pelottava kuollut kani). Eiks oo ihanaa?

Ladataan...

Ladataan...

Mitä pakataan matkalaukkuun, kun lähdetään napapiirin tuolle puolen työmatkalle? No sitä minäkin mietin. Pakkasin sitten mitä mieleen juolahti, kun en jaksanut enää funtsia. Nyt siellä on varmaan viisi paitaa, yhdet farkut, yksi jumppatossu (ajattelin että voishan sitä hotellin salillakin käydä), hoitoaine, sukka, pipo ja jotain turhaa. Ehkä tämä on sitä elämysmatkailua sitten. Ei tiedä mitä elämyksiä sitä saa aikaan kun ei osaa pakata matkalaukkuaan fiksusti. 

Ainiin, ihan tiedoksi kaikille. Tiiättekö sellaiset Aussien hoitoainepurtilot? Niitä ei kannata pakata ruumaan. Tai siis voi, jos haluaa että puolet purtilon sisällöstä on purtilon väärällä puolella. Toisaalta, nyt mun matkalaukku tuoksuu ihan hyvältä. 

Työmatkat, niillä sitten oppii kaikkea uutta. Ja ei sitten yhtään ota päähän herätä 4:30 huomenna että ehtii koneeseen jossa ei saa edes aamupalaa. Ei sitten pätkääkään.

Ladataan...

Pages