Ladataan...

Lauantai. Alkuilta. Vanhemmat ovat juuri lähteneet takaisin kotiin rankan siivousurakan (mä en pyytänyt apua, mutta äiti HALUSI tulla puunaamaan mun vanhan kämpän kuntoon) jälkeen ja itte makasin sohvalla suurin piirtein unessa. Kunnes muistin että ainiin, kaverin synttärit Hervannassa. Menisköhän sitä. Ja jos menis, menisköhän autolla. Ajatuskulku meni noin suurinpiirtein näin:

Taidan mennä autolla. Eiku hei meen pyörällä, kun jos vähän tekis mieli ottaa enemmän kun yks kalja. Väsyttää, meen bussilla. Koska sitten voin laittaa korkkaritkin. Joo bussilla.

Bussiin ja Hervantaan. Jostain syystä sitten kiinnosti se kalja enemmänkin. Ja shotit, let's not forget the shots. Sitten löysin itseni jatkoilta. Ja jatkoilla pelattiin musavisaa. Ja oikeasta vastauksesta sai (yllätysyllätys) shotin. Tiesin jopa yhden vastauksen ennen kysymyksen esittämistä...

Sitten kello oli aamu ja väsytti. Jäin nukkumaan jatkopaikalle, koska a) pitkä kotimatka ja b)unikaveri kainalopaikka vastakkaisen sukupuolen seuraa*) **) oli tarjolla (se oli niin hyvä pussailemaan että noh. näitä tilanteita on niin harvoin).

*)haluaisin korostaa että siveellisyyteni on edelleen tallessa, mullakin on hei periaatteita.

**)tiiti kielsi termien "unikaveri" ja "kainalopaikka" käytön (se uhkasi potkia mua polveen, joten parempi editoida :D

Kaheltatoista otettiin unikaverin kanssa suunta kepsulle ja piti se sitten jäädä hengaamaan kun se nätisti pyysi ja itsellä oli pelkotilaolo enkä halunnut mennä yksin kotiin. Heti neljä tuntia myöhemmin alkoi kotimatka: käsilaukussa kepsua ja vielä pari pusua rikkaampana. Mikään ei kuulkaa ole naisellisempaa kuin hihitellä bussissa sitä että mulla on käsilaukussa kilo kebaania. Kilo, koska kebabpaikan pojat unohtivat ensin mun tilauksen, ja sain korvauksena sitten tupla/triplalihat ja tikkarin...

Mutta hei, nyt saa syksy tulla ihan rauhassa, mä pärjään ainakin jouluun asti tällä yhdellä päivällä :D

(kuva)

Ladataan...

Ladataan...

Nainen! Ratissa! Pakettiauton ratissa! Meikä kävi vähän reissun päällä. Näin sinkkuna nää perjantait on vaan toinen toistaan villimpiä.

Eka roudasin pöytää ja sohvaa ja pesukonetta pakuun exän suosiollisella avustuksella (se sai sohvan ja pöydän sillä ehdolla että roudaa ittekin ja auttaa vielä pesukoneen kanssa, hähä saatana).

Minä (katson kuinka ex vekslaa nokkakärryillä pesukonetta): "Voisinko mää jotenkin auttaa."  Ex: "Pysy pois tieltä."

Lievä sormi-suuhun-tilanne tuli koettua tuolla kaatopaikalla, kun en olisi millään saanut heivattua pesukonetta tuollaselle lavalle (korokkeesta huolimatta). Mutta kas, rampille ajoi juuri sopivasti kaksi reipasta miestä, jotka suostuivat ilomielin heittämään pesukoneen uuteen sijoituspaikkaansa. No ok, vähän ehkä joutui kallistamaan päätä ja hymyilemään anovasti. Jos tää olis elokuvaa, mää olisin sopinut treffit sen toisen auttajan kanssa. Mutta kun ei oo, niin en sitten osannut kysyä mitään enkä jutellakaan oikein muuta kun että "juu muutto menossa" paskaa.

Mutta jos tästä lähtisi kohti ansaittua olutta ja Kyynisten Vanhojenpiikojen Yhdistyksen perustamiskokousta ->

Ladataan...

Pages