Ladataan...

Ensinnäkin, koska ne on mun kavereita. Toiseksi, kun ne saa aina ihan ihme ideoita. Kolmanneksi, kun ne tekee niistä ideoista musiikkia. Neljänneksi, kun ne tekee niistä musiikeista musiikkivideoita.

*edit: jostain syystä video on private, ilmoitellaan kun se taas näkyy

**edit: nyt näkyy! video sisältää erityishienoa sensurointia :D

Millasia kavereita teillä on?

Ladataan...

Ladataan...

Laitetaas tämä oikein uutiskategoriaan, kun en muutakaan keksi. Mutta niin, Lilyssä tapahtuu uudistuksia! Toimitus on omalla palstallaan listannut kaikki muutokset (katso ne täältä näin), mutta ehdottomasti omiksi suosikeiksini nousevat seuraavat:

  • Etusivusta tulee entistä kuvapainotteisempi, ja suositellut blogit nostetaan selkeämmin esiin. Tavoitteena on, että käyttäjä löytää etusivulta helposti eteenpäin juuri häntä kiinnostaviin blogeihin ja juttuihin ja että etusivulla pyörii aina otos saitin kiinnostavimmista ja luetuimmista tuoreista jutuista.
  • Yksittäisiin kommentteihin vastaaminen ja kommentista tykkääminen on mahdollista.
  • Postaukseen voi ladata monta kuvaa kerralla.
  • Sivustosta tulee responsiivinen, eli saitti skaalautuu nätisti riippumatta siitä, millä laitteella sitä käytät.
  • Blogiin tulee uusi hallintatyökalu, josta pääsee helposti ja keskitetysti muokkaamaan blogia ja näkemään kaikki uudet kommentit.

Sikäli mikäli tulevan uudistuksen tiimoilta jokin askarruttaa, ennen uudistuksen julkaisua (joka tapahtuu siis toukokuussa) voipi asiaa tiedustella suoraa toimitukselta. Uudistuksen julkaisun jälkeen voin minäkin yrittää vastailla ja auttaa, olenhan sentään kaikentietävä ja taitava tietotekniikan diplomi-insinööri. Neuvoin juuri pikkuveljeäni sähköteknisissä asioissa seuraavasti:

"Tiedäthän sitten vielä että kaikenlaiset laitteet toimivat niin sanotulla toimintasavulla. Tätä savua laitteen sisälle syötetään töpselin kautta. Jos toimintasavu pääsee laitteesta ulos (huomaat kyllä), laite ei enää toimi."

Ladataan...

Ladataan...

Perjantain pitkältä juoksulenkiltä jalat ovat vielä vähän soirona, ja aamulla aattelin että meen salille tekemään vähän yläkroppaa. Innostus oli vähän nollissa, ja sen vuoksi menin sitten BodyPumppiin. Sillai kevyttä palauttavaa pumppailua niinkun. Minipainot jalkabiiseihin ja sillai. No se meni ihan kivasti, sain kaikki yläkroppabiisit tehtyä hyvillä painoilla. Fiilis oli hyvä.

Mutta ai että söi kun se ohjaaja jalkabiiseissä katsoi mua ja kommentoi että "aina voi vaihtaa pienemmät painot jos ei jaksa" ja "ei oo paljoo jäljellä, vielä menee" ja erityislempparini "45 astetta ei ole kyykky, pitää mennä ysikymppiin". Sillai tiedän kyllä noi kaikki, ja tajuan että ei se ohjaaja tiiä oonko siellä ekaa kertaa vai mitä. Mutta ei nyt perkele tarvi nöyryyttää :D Enemmän se vaan nauratti, ja tein silti niinkun olin ajatellutkin. Nyt on jalat kivasti auki ja voi huomenna mennä lenkille taas kivasti.

Jossain forumeilla on ollut puhetta että aloittelijoita harmittaa kun ohjaaja huutelee sieltä salin yli ohjeita juuri heille, ja aattelin aiemmin että "no ei se nyt niin paha oo, hyvähän se vaan on". Mutta pakko myöntää, otti ylpeyden päälle kun suoraa katsotaan ja vihjataan että "eksää vaan jaksa" :D

Ladataan...

Pages