Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Ajattelin joskus noin 9kk sitten että eikös ne vauvat pärjää ihan vaan perusvermeillä. Niinkun paita tai kaks per päivä ja sukkapöksyt ja sellasta. No ei ne oikeestaan kyllä pärjää. Pitää olla toppahaalaria ja vanuhaalaria ja lämpöpussia ties mitä. Ja sitten pitää olla mekkoja juhlapäiviin ja mekkoja normipäiviin ja sukkia ja tumppuja ja pipoja ja kypärämyssyjä ja töppösiä ja villasukkia ja takkeja ja huhhuh. 

Sain vihdoin aikaan järjestellä vauvojen vaatekaapin uusiksi.  Sen sijaan että kaikki vauvojen vaatteet ovat iloisessa sotkussa parilla hyllyllä eikä mistään tiedä mikä on sopiva ja mikä ei, kehittelin vähän paremman vaatekiertosysteemin. Nyt meillä on olkkarissa kori, jossa on x määrä bodyjä, potkuhousuja ja housuja. Sitten baby-changing-stationilla on vaippojen lisäksi sukkapöksyt, sukat ja yöpuvut. Yläkerrassa on yhdellä hyllyllä käytössä olevat vaatteet (roudaan täältä kasan alakertaan kun olkkarin kori näyttää tyhjältä, ja pestyt viedään sitten yläkertaan vuorostaan). Hieno kiertosysteemi, koska heräsin siihen että meiltä vaan jää käyttämättä hauskat vermeet kun vauvat kasvaa niistä ulos. Niin ja yhdellä hyllyllä on sitten ne vaatteet jotka ovat vielä vähän liian isoja, mutta ehkä kohta sopivia. Yläkerran vaatekaapissa on myös oikein henkariosasto, jossa on kaikki mekot kivasti roikkumassa (että ne löytyisivät sitten ihan melkein etsimättä ja tulisivat käyttöön. Ja on näemmä tuollainen ylisöpö pieni farkkuliivikin.

Toisaalta, yleensä meidän tytöt on vaan tällaisissa asuissa. Ainakin helpompi joogata sukkahousuissa kuin mekossa, luulisin.

Kauheen äkkiä ne vauvat kasvaa. Nyyh.

Ladataan...

Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Tuossa joku vuosi pari sitten oli monessakin blogissa menossa projekti "oman hiusvärin kasvatus". Silloin aattelin että eieiei, mää haluan olla blondi, mutta lopulta median paineet ja blogipaineet ja äääh-oon-ihan-purkkiblondiyäk-paineet saivat kasvattamaan oman värin. Mutta niin, mun väripä ei ole oikein hyvä. Mulla on tosi vaaleat kulmakarvat ja ilmeisesti hyvinkin tumma oma tukanväri. Näytän ihan kummitukselta jos en joka aamu värkkää kulmia tai värjää niitä tummiksi säännöllisesti. Ja noh, kun mää en muista enkä jaksa, ja sitten huhuilen tuolla pitkin kyliä ilman kulmakarvoja (melkein). Olishan se kiva tykätä oman värisistä hiuksista, mutta kun en vaan tykkää. Onneksi on keksitty kampaamot ja hiusvärit, ja otinkin eilen suunnan kohti Studio Loistoa Tampereella. On muuten erinomaisen kiva putiikki, silläpä tässä mainostan. Mutta ette varaa kaikkia Jarnon aikoja, että mäkin pääsen aina tarvittaessa sitten parturiin.

Kuvistakin huomaa miten noi kulmakarvat ei ees näy ensin ja sitten taas kuin ihmeen kaupalla ne ilmaantuvat esille. Taikuutta! Mutta niin. Onpas kiva taas olla blondi!

Ladataan...

Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Meinasin ensin hehkuttaa miten olin OIKEASSA ELÄMÄSSÄ enkä netissä yhtään tässä melkeen viikon, mutta tajusin että se olis ollut ihan huijausta. Koska kyllähän mää selasin Facebookkia ja Instaa ja luin uutisia ja lehtiä puhelimella. Tarkemmin sanottuna päästin blogielämän vähän hunningolle. Siitä tuli vähän sellanen että ensin jäi reissaamisen takia pari päivää lukematta blogeja. Sitten kirjauduin Lilyyn ja totesin että jaa no en mä jaksa nyt alkaa lukeen noita uusia juttuja, niitä on niin paljon. Sitten meni taas pari päivää. Lilyssä oli lisää juttuja ja Feedlyssä yli 60 lukematonta postausta. Sitten luovutin kokonaan, koska ei ollut aikaa. Sillä aikaa kun käyn lukemassa vielä parit jutut, niin voin kertoa että mun aika meni oikeastaan vaan vauvamaassa ja sukulaisten kanssa hengatessa. Kas näin:

Oltiin amman ja afin luona pari päivää, ja tein pikkuisen luisteluaiheisen reissun siitä Espooseen. Tytöt meni ihan pilalle, ja tuli kotiinpäästyä sanomista kun ei koko ajan päässyt syliin. Ei oo kaksosella helppoa ei.Kaikkea uutta sitä on tässä myös ehditty puuhaamaan. On testattu söpöysprinsessarusettia (hyvä oli), on opittu istumaan ihan omillaan (hyvin sujuu) ja on luettu Lidlin kuvastoa (toki mielummin sitä olis vissiin syöty, mutta hyvä rapina siitä lähti).

Tämän lisäksi on otettu joulukorttikuvia (teemalla "Pidä joulus!"), tungettu vauva ihan liian suureen tppahaalariin, istuttu lisää ja hirtetty nalle vauvan kaveriksi turvaistuimeen (mikä on oikeastaan aika epäreilua, sillä eihän tuolta hihoista saa käsiä esille että voisi leikkiä sillä nallella, että kiva kiitti vaan).

Mutta niin, nyt on otettu blogimaailma kiinni. Jos on jotain erityistä mistä on kohkattu viimeisen viikon sisällä, niin kertokaa mulle että oon niinku ajanhermoilla!

 

Ladataan...

Pages