Ladataan...

Kaipaan jotain uutta. Lähinnä uutta luettavaa blogimaailmasta. Luen oikeastaan kaikenlaisia blogeja, niin fitnessjuttuja, äitiysblogeja kuin suosittuja muotiblogejakin. Ongelmaksi tässä lähiaikoina on muodostunut ehkä kaksi asiaa.

1. Samat tyypit uusilla blogeilla. Eli jotenkin kun luen jo tyypin yhtä blogia niin en jotenkaan jaksaisi lukea saman ihmisen toista blogia tai kolmatta blogia. Tietty oon ehkä vähän huono huuteleen kun pidin ite treeniblogia tämän sivussa, mutta se on tietenkin ihan eri juttu. Blogimaailmassa ja -porttaaleissa tuntuvat pyörivän vaan ne samat naamat, ja se alkaa vähän tylsistyttää. Olisi kiva jos joku porttaali ottaisi huomaansa jotain ihan uusiakin blogeja, mutta kun ei ota. Mamalife.fi aloitti tuossa joku aika sitten mutta niinko ei sielläkään sitten mitään uutta ollut.

2. Samat mainokset samoilla tyypeillä. Ymmärrän hyvin että blogimaailmassa mainoskamppikset menevät samoille tyypeille vuodesta toiseen. Tehokkaimmat ja vetävimmät tyypit saavat varmasti potkia niitä kamppanjatarjoajia oveltaan ja teipata postiluukun ettei ilmaistavara täytä koko asuntoa, mutta olisi myös kiva lukea blogia eikä mainoksia. Toiset osaavat hoitaa mainoskamppanjat ja mainokset siten että se ei ärsytä, mutta yleensä vaan ärsyttää. Erityisesti kun luet kuudetta mainosta samasta aiheesta.

Eli. Luetko jotain ihan huippua blogia? Aihe tosiaan saa olla mitä tahansa treenaamisesta äitiysjuttuihin ja käsitöistä lifestyleblogiin, kunhan se vaan ei ole ns. yksi suurista (eli saa palkkaa jostain portaalista) ja blogia ei ole kyllästetty mainoksilla ja Nelly-kollaaseilla. Auta naista kotiäititylsiössä ja vinkkaa lukemista!

Ladataan...

Ladataan...

Ennen oli kyllä helpompaa. Lapsi lykättiin kapaloituna kainaloon ja päivän viihde oli siinä. Joku ehkä jossain keksi antaa kävyn leikkikaluksi, mutta jos näin kävi niin tieto ideasta levisi ainakin suhteellisen hitaasti. Ja töitähän lapsi alkoi tehdä heti kun lapio pysyi kädessä. Nykyisellään kun meillä on tämä internet niin sitä alkaa pohtia että mitähän kaikka tenaville pitäisi hankkia että kouluun mennessä ne osaavat kävellä, pelata shakkia ja lukea Dostojevskia. 

Leikkikaaret meiltä löytyy, samoin sitterit ja leikkimatto. Mutta mitäs sanotte, pitäisiköhän hankkia kintaat vessassa käyntiä varten? Tai "tummy time" -tyyny (vai riittäisiköhän vain rullalle kääritty pyyhe)? Tai sitteri + iPad -kombo? Tai oma suosikkini Nurse me tender -valjaat, jotta pullosta syöminen olisi kuin imettämistä?

(kuva, kuva, kuva, vastaava tuote

Ei mutta tosissaan. Tyypit täyttää kohta kolme kuukautta, ja jotain viihdykettä sen ikäisille varmasti on. Probleema on vähän siinä että leluja ja muita on niin juutaksen paljon, enkä tiedä että mitkä on ihan turhia ja mitkä ei. Kun tuplana pitää hankkia niin tuotteen pitää olla nerokas, monikäyttöinen ja oikeasti hyödyllinen. Ja mielellään halpa :D No riittää että voin etsiä tuotetta erilaisilta nettikirppareilta ja muualta. Että kaikki vinkit otetaan vastaan ilomielin! 

Esimerkiksi tällanen olis kyllä todella kätevä, vai mitä sanotte?

(idea ja tuote)

Ladataan...

Ladataan...

1/3 dieetistä takana ja hyvä draivi jatkuu. Ruokarytmikin alkaa löytyä, vielä on siinä tekemistä (ja paljon). Lenkkeilykin on alkanut maistua enemmän kun ei ole niin sairaan kuuma ja voidaan tyttöjen kanssa käydä vaunuttelemassakin helpommin (ne ei huuda puolen tunnin päästä kuumissaan vaan nukkuvat elämänsä päiväunia).

Tänään tassuteltiin sellainen puolitoista tuntia ja kahdeksan kilsaa ja käytiin vähän shoppailemassa Ideaparkissa. Viime viikko taas näytti liikuntojen osalta tältä:

Että kyllä tämä tästä! Tavoitteesta puutuu vielä kiloja, mutta suunta on oikea:

Dieettiupdate: -3kg, -18cm (kaikki yhteensä siis, vyötärö+lantio+rintakehä)

Ladataan...

Pages