Uneksi.com (Yhteistyö)

Exlibris

Hyvät yöunet ilman keskeytyksiä? Koiranunille kyytiä?

Kuulostaako liian hyvältä?

Jokainen varmaan toivoisi aamulla heräävänsä hyvin levänneenneenä. Monesti ajatellaan, että tällainen on mahdotonta, sillä jos ongelma ei ole omassa itsessä vaan kanssanukkujissa, niin sille ei sitten voi mitään/viitsitä tehdä mitään. Uniongelmia voivat aiheuttaa levoton ympäristö, elimistön särkytilat, kuorsaaminen, stressi tai vaikkapa hampaiden narskuttelu. Uniongelmia aiheuttavat seikat monesti tiedostetaan, mutta niille ei tehdä mitään ajanpuutteen tai rahan takia. Moni vain ei tule ajatelleeksi sitä, että ratkaisu ongelmaan voi olla yksinkertainen ja näin ollen myös edullinen. Verkossa on lukuisia eri liikkeitä, joista voi hankkia helpotusta vaivoihin. Kuitenkin hyvin harva kotimainen yritys on perehtynyt juuri yksinomaan helpottamaan unenlaatua. Tässä astuukin esille Uneksi.com.

Uneksi.com on kauppa jossa on myynnissä hyvinvoinnin ja terveyden kotihoitoon tarkoitettuja tuotteita. Facebookissa vaikuttava yritys tekee tiivistä yhteistyötä bloggaajien kanssa, joiden käyttäjäkokemukset ja tuotearvostelut tuotteista tulevat realistisessa omakohtaisessa valossa. Uneksijoiden öitä helpottavat lukuisat tuotteet kuten; purentakiskot, korvatulpat, unimaskit sekä monet muut käsitavarakaupan saavuttamattomana pidetyt tuotteet. ”Hyvien unien puolesta” onkin motto, johon henkilöt kaupan takana vahvasti luottavat. Perusidea palvelulle lieneekin, että on olemassa yritys, jossa apu kohtaa autettavan.

Yleisin unea heikentävä vaiva on kipeä kroppa ja sen aiheuttaa muun muassa kipeä niska. Miljoonat ihmiset kärsivät niskavaivoista, joihin lääkäritkään eivät aina osaa tehdä mitään. Kortisonipiikit, fysioterapia, hieronta ja akupunktio ovat hoitoja, jotka eivät aina anna kuin vain hetken helpotuksen. Kipuilu ei välttämättä ole edes sen vakavampaa kuin lihasjumeja niska-alueella, huono ryhti tai huono tyyny.

Itselläni unihäiriöt vuosien aikana ovat enimmäkseen johtuneet kroonisesta särystä, sillä olen satuttanut elmistöni monta kertaa. Hartiajumit pysyivät vuosia poissa, kunnes äidiksi tulon myötä ja lasten kanniskeluun tottuneena sain jälleen kerran tervehtiä vanhaa ystävääni -kipua. Harrastukseni ja kiinnostuksen kohteeni näytön/muiden koneiden parissa eivät ainakaan ole lieventäneet vaivoja, vaan taukojumppakaan ei aina ole auttanut. Pahin kipu minkä paine niskassa tuo on kuitenkin migreeni. Olen ratkaissut ongelmia nukkumalla pitkiä aikoja ilman tyynyä (mikä ei ole hyvä ratkaisu) tai lämmittämällä niskaa. Tällä tavoin niskakipu helpottuukin hetkeksi ja päänsärky katoaa. Mutta tämä ei ole ratkaisu pitkäaikaiseen ongelmaan. Onnekseni sainkin nyt avukseni hieman uutta potkua, sillä postista tuli paketti Uneksi.comista. :)

Olen jonkin aikaa tiedostanut, että apu jota tarvitsen niskavaivaan ja parantamaan unenlaatuani on tuoda lisää tukea ryhtiin. Isot lihakset pienellä ihmisellä menevät usein jumiin. Krampit ovat yleisiä ja lihasten lämmittely vie aikaa. Henkilöillä joilla on luonnostaan hyvä ryhti, ei tule painetta tai kuormaa tiettyjen elmistön heikompien osien päälle, eikä hermot mene näin puristuksiin. Tästä päätelleenä ajattelin kokeilla ryhtiliiviä niskajumiin. Nimestä huolimatta ryhtiliivi ei ole mikään vanhusten asuste, vaan kaikenikäisille suunnattu tuki, joka vahvistaa ryhtilihaksia ja edistää hapenottokykyä. Ryhtiliivin idea on se, että hihnat vetävät kädet oikeaan asentoon ja hartiat taakse, jolloin rintakehä tulee enemmän eteenpäin. Ryhtiliivi on sopiva sekä miehille että naisille ja sitä voi käyttää niska-ja pääkivun välttämiseen, leikkauksen jälkeisiin tiloihin, tuomaan ryhtiä sekä tukemaan lihaksia. Ulkonäöstä voi sanoa, että ryhtiliivi ei näytä ollenkaan pahalta.

Se on mukava ylläpitää, kevyt kantaa, sitä voi pitää vaatteiden alla tai vaatteiden päällä ja säädettävät hihnat takaavat sopivuuden yksilön keholle. Kotimaisen LabTex Caren tuotteena voi luottaa vuosien kokemukseen siitä, että laatu on se mikä ratkaisee.

Niskaongelmat eivät kenellekään varmasti ratkea muutamassa yössä. Kuitenkin, pidempiaikaisen käytön on raportoitu auttavan unenlaatuun ja sehän, jos jokin on tässä kaikkein tärkeintä. Annan kiitettävän arvosanan tuotteelle.

P.S. Tämä on ensimmäinen esittely kahdesta tuotteesta.

Blogini kanssa yhteistyössä: https://www.uneksi.com/

Kommentoi