Brunch Style

Fabulous Things

Kävin viikonloppuna ystävieni kanssa testaamassa Mokon brunssin. Brunssia Mokossa tarjoillaan lauantaisin 10-13.30, kahdella eri kattauksella. Brunssissa on tarjolla perus-aamiaistarvikkeet: erilaisia leipiä, leikkeleitä ja vihanneksia. Lisäksi on tarjolla jokin ruokaisa salaatti. Pöydästä löytyy myös mini croissantteja, hedelmiä ja erilaisia juustoja. Jälkiruuaksi löytyy pannukakkua ja hilloja sekä pullavanukasta.

Brunssi maksaa alkaen 15,90€, jos brunssin haluaa erikoiskahvilla tai smoothiella hinta on 17,50-17,90€. Vaikka brunssi-pöydän valikoima on rajallinen, kaikki ruuat ovat herkullisia ja täyttäviä. Otin brunssin mango-smoothiella, joka oli herkullista mutta olisin pärjännyt myös ilman sitä. Paikalla oli paljon asiakkaita, joten suosittelen varaamaan pöydän etukäteen. Mokon brunssista tekee mielenkiintoisemman itse paikka ja se, että samalla voi myös shoppailla sisustustuotteita. Suosittelen lämpimästi!

 

Kommentit

Gloria (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että toimii! Tykkään Mokosta ja brunssistakin olen ollut tietoinen, täytyy vaan yrittää muistaa se seuraavan kerran kun on brunssin paikka.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Moko pääsee kyllä välillä unohtumaan kun on vähän siellä "sivussa". Mutta sitäkin kivempi sinne on mennä, kun sinne muistaa suunnata. Nyt kun brunssikin on auki sunnuntaisin, varmaan tulee mentyä useamminkin :).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.