Brunch Style

Fabulous Things

Ystäväni järjesti sunnuntaina syntymäpäivä-brunssin. Pöytä oli katettu täyteen kaikenlaisia herkkuja salaatista täytekakkuun. Tämä oli mahtava idea kerätä ystävät yhteen viettämään rentoa sunnuntaita hyvän ruuan parissa.

Brunssista ei jäänyt puuttumaan myöskään kuohuva, sillä ruuan kanssa nautittiin mimosoja. Tällaisia koti-brunsseja pitäisi järjestää useammin, vaikka laittaa vuoro kiertämään ystäväpiirin kesken...

 

Kommentit

my view

Tulipa nälkä :) brunssit ovat parhaita!

LadyBlue (Ei varmistettu)

Jopas näyttää pöytä notkuvan herkkuja! Ja mitä juomapuoleen tulee, mimosa ja bellini ovat suosikkidrinkkejäni :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei myview!

Brunssit ovat kyllä niin parhaita! Ne pitävät kylläisinä koko päivän ja lisäksi ne ovat kiva tapa tavata ystäviä.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Synttäri-sankari oli kyllä panostanut tarjoiluun erittäin hyvin! Eikä tuossa juomapuolessakaan ollut mitään valittamista :)

my view

näin on :) ehkä olen tullut vanhaksi.. tai  viisaaksi että vietän mieluummin aikaa ystävien kanssa brunssilla kuin baarissa :) kupliva kelpaa kuitenkin aina ;)

Jen_ (Ei varmistettu) http://casavolmari.blogspot.fi/

Näyttää ihanalta. Meillä on ollut jo noin vuoden ajan tapana pitää vuorotellen ystäväpariskunnan kanssa lauantaibrunssi. Ei tietenkään joka lauantai, mutta keskimäärin kerran kuussa. Välillä on ihana laittaa pöytä koreaksi ja vielä ihampaa päästä valmiiseen pöytään herkkujen äärelle. :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jen,

Ihanaa, että olette saaneet toteutettua koti-brunssin säännöllisin välein! Mahtava tapa pitää yhteyttä lähempien ystävien kanssa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.