Events

Fabulous Things

Kävin viime viikolla tutustumassa mallistoesittelyssä Gant Homen syksy/talvi 2014 mallistoon. Voi mitä mitä ihanuuksia sieltä on tulevalle syksylle tulossa! Näihin syksyn tuotteisiin tullaan kumminkin palaamaan vasta lähempänä sesonkia. Tässä jutussa on vuorostaan esillä Gantin kesämallisto, jonka tuotteet ovat myynnissä kaupoissa tällä hetkellä. Kesämallisto pitää tietenkin sisällään paljon sinisen eri sävyjä. Perinteisten tähtikuvioden lisäksi kuviomaailmassa on eri kukkakuoseja, raitaa ja ruutua. Tekstuuria mallistoon antaa runsaat palmikkokudonnat. Tuotteisssa on myös viimeisteltyjä yksityiskohtia, kuten aplikaatiota ja merkkejä. 

Meitä oli muistettu myös herkullisella tarjoilulla, nam.

Kesämallistossa on myös rauhallisia hiekan sävyjä, jotka on yhdistetty vaaleansiniseen ja ruskeaan. Valikoimassa on hauska putkilotyyny, joka toimii luku- tai torkkutyynynä. Putkilotyynyjen kuosit mukailevat liinavaatteiden kuoseja ja värejä. Tällainen tyyny täydentäisi hyvin hotellimaisen runsasta petausta.

Mallistosta löytyy neutraalien värejen lisäksi myös heleitä ja kirkkaita värejä. Näillä tehosteväreillä saa neutraalinkin värimaailman päivitettyä helposti kesäiseksi. Näissä tuotteissa on todellakin keäsäinen tunnelma.

Alla on pieni maistiainen siitä mitä syksy tuo tullessaan. Voin sen verran paljastaa, että paisley-kuvio tulee jatkumaan edelleen Gantin mallistossa :)! Tällainen paisley-kuviollinen pussilakana on ainakin minun toivelistalla syksyksi.

Kiitokset kutsusta Gantin väki ja Marsaana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.