Interior Projects

Fabulous Things

Aikaisemmin viikolla kerroin teille, että pääsin suunnittelemaan lukijalleni uutta ilmettä makuuhuoneeseen. Liinavaatesuunnitelmista voit lukea lisää tästä Interior Projects -jutusta. Kuten useasti sisustusprojekteissa, nälkä kasvaa syödessä, myös tässäkin projekstissa päädyttiin uusimaan tekstiilien lisäksi kalusteita ja valaisimia. Makuuhuoneeseen tarvitiin uudet yöpöydät ja valaisimia. Tarkempia vaatimuksia kalusteiden suhteen ei ollut, toivomuksissa oli hieman lisää säilytystilaa, raikkautta ja puunlämpöä. Yöpöydiksi ehdotin lukijalleni Pentikin Hampton senkkiä tai lipastoa riippuen siitä miten paljon tilaa sängyn molemmin puolin on. Näissä kalusteissa raikkaaseen valkoiseksi maalattuun puuhun lämpöä tuo ronttinkiset korit. Jos suunnitelmassa valittaisiin leveämpi Hampton senkki, siihen valaisimeksi ehdotin Roomlightin Matisse-valaisinta. Vuorostaan, jos makuuhuoneseen valitaan kapeampi Hampton lipasto, siihen ehdotin Roomlightin Willmore-valaisinta. Mattoa makuuhuoneeseen ei erityisesti toivottu, mutta ehdotin sängyn molemmin puolin pehmeitä lampaantaljoja. Yöpöytin päälle ehdotin myös pöyreitä Pentikin peilejä antamaan avaruutta. Jos peilejä toteutuksessa ei valittaisi, ehdotin sängyn päätyyn rauhallista kokonaisuuteen sopivaa Talvimaisema -taulua.

1. Roomlight Matisse pöytävalaisin 2. Pentik Hampton lipasto 3. Pentik Hampton lipasto 4. Shepherd lampaantalja 5. Roomlight Matisse lattiavalaisin 6. Roomlight Willmore valaisin 7. Pentik Nautica 8. G&C Talvimaisema-taulu

Makuuhuoneen muutos on hyvässä vauhdissa ja malttamattoma odotankin, että pääsen näkemään lopputuloksen. Projektin eri vaihesta tulen kirjoittelemaan vielä lisää juttua, joten pysykää kuulolla.

 

Kuvat / www.stockmann.com / www.pentik.fi / www.asko.fi / www.whitecompany.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.