Kitchen Details

Fabulous Things

Ruokapöydän yllä Stockmannilta ostettu kristallivalaisin. Valaisimen ympärillä riippuu monta kymmentä kristallikoristetta. Ruokapöydän takana on iso tapettitaulu (kuva alla). Vanerilevy on tapetoitu Cole and Sonin Woods tapetilla. Taulun voi kätevästi ottaa mukaan, jos joskus sattuu muuttamaan.

Kommentit

Camilla
C Paris

Muistatko paljonko tuollaisen "feikkitapettiseinän" luominen maksoi kokonaisuudessaan (sis. materiaalit ja tarvikkeet)? Olisi nimittäin näppärä konsti vuokrakämpänkin sisustamiseen?

Toiseen asiaan. Onko onnistanut Zaran paidan kanssa? Jos satuttuisin nimittäin osumaan sellaisen kohdalle, voisin ostaa sen puolestasi ja postittaa Suomeen, ei olisi iso homma kun kerta palveluiden ääressä asuu.

Fabulous
Fabulous Things

En valitettavasti muista paljon tarvikkeet maksoivat mutta ei se paljon maksanut. Max. 50 euroa, tapetti ei siis sisälly kustannuksiin.
Taulu on rakennettu kahdesta vanerilevynpalasta, jotka on yhdistetty liimatulla puulistalla. Kokonaisuutta vahvistaa ympärille asetetut ohuet metallikehykset. On ollut yllättävän kestävä, on selvinnyt kolmesta muutosta.

Kiitos kysymästä paidan suhteen, todella ystävällistä :). Minun ystävä lupasi etsiä paitaa Lontoosta. Hän tulee Suomeen muutaman viikon päästä, joten voi tuoda mukanaan, jos paita löytyy.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.