New In

Fabulous Things

Laivalta viime työreissulta tarttui mukaan Jean Paul Gaultierin uusin tuoksu Kokorico. Tuoksu on sopivan mausteinen, maskuliininen ja voimas talvi-tuoksuksi.  Tuoksut ovat kauniisti esillä kylpyhuoneessa Riviera Maisonin hopeisessa simpukassa. Kylpyhuoneen kokonaisuudessaan näet Bathroom Details-jutussa ja aikaisemmin esittelin teille myös lempituoksuni toisessa Bathroom Details-jutussa.

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Nyt tuo ihanainen simpukka kummittelee joka kuvassa ja mielessäni..! Raivasin jouluiset koristukset pois ja yritän taas asetella tavaroita "oikeille" paikoilleen, mutta päädyinkin siirtelemään niitä paikasta toiseen osaamatta päättää mihin minkäkin sijoittaisin. Lyhtyä, lamppua ja valokuvakehystä piisaa, joten millekään uudelle ei tosiaan ole tarvetta tai tilaa. Silti aina joku pieni sisustusostos piristäisi....

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Välillä raivaan miltein kaikki koriste-esineet pois laatikkoon ja nautin tyhjästä tilasta. Mutta sitten pikku hiljaa on taas mukava kaivaa niitä esille ja asetella niitä uudestaa. Sillä tavoin vanhatkin esineet tuntuvat uusilta. Joulun jälkeen on hyvä aika aloittaa ns. puhtaalta pöydältä.

 

Gloria (Ei varmistettu)

Mua nauratta tuo nimi. Kuinkakohan hyvin esim Suomessa pärjäisi tuoksu, jonka nimi olisi kukkokiekuu? ;))

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria,

Tämän tuoksun suunnittelussa on varmaan ollut pilke silmäkulmassa. Tuo tuoksun pullokin on aika erikoisen näköinen. Minusta ei erityisemmin kaunis, mutta itse tuoksuhan on onneksi tärkein asia ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.