New In

Fabulous Things

Viimein Mr. Porterista tilattu paketti löysi perille pienistä toimitusongelmista huolimatta! Mutta olen ehkä vieläkin tyytyväisempi nyt, kun olen saanut paketin useiden päivien odotuksen jälkeen :). Vihjasinkin teille aikaisemmin Sneak Peek-jutussa, että tein varsinaisia löytöjä Burberryn tuotteista.

Paketin sisältö kokonaisuudessaan sitten on: IPad-kotelo, korttikotelo sekä iso vetoketjullinen lompakko. Nämä kaikki ovat laadukkaasta London-nahasta tehtyjä ja valmistettu Italiassa. Nämä olivat varsinaisia löytöjä, sillä olivat alennusmyynnistä -50%. Esimerkiksi tämä vetuketjullinen lompakko on normaalihinnalla myynnissä Burberryn onlinessa. Nämä mustat Burberryn asusteet sopivat hyvin yhteen Travel Details-jutussa esittelemäni LV:n asusteiden kanssa. Hyvää joulua minulle minulta!

 

Kommentit

Fabulous
Fabulous Things

Hei PB,

Olen kyllä todella tyytyväinen näihin löytöihin! Nämä ovat niin perustyylikkäitä ja ajattomia. Voi helposti täydentää saman sarjan tuotteilla myöhemmin, ehkäpä laukulla?

Otin sen peruskuljetuksen ja sain huomata, että paketit eivät tule perille asti DHL:n kuljetuksella. Heidän alihankkijan kanssa ei voi sopia mitään toimitusaikoja, vaan toimitus on jossain 8-17 välillä. Kenellä on aikaa odottaa pakettia koko päivän ajan? Ensimmäisen kerran kun yrittivät toimittaa paketin, eivät soittaneet ovikoodia vaan jättivät paketin toimittamatta. Heidän asiakaspalvelussa sain väärää tietoa toimituksista yms. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Mutta jatkossa otan kyllä aina pikakuljetuksen! Ne tulevat DHL:n toimittamana alusta loppuun asti.

Gloria (Ei varmistettu)

Yksikertaisen tyylikkäitä, hieno löytö! Tälläiset ajattomat jutut ovat juuri sellaisia, joita alennusmyynneistä pitäisi yrittää löytää.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria,

Ei kyllä ollut tarkoitus ostaa näin montaa asiaa kerralla, mutta tällaisia tilaisuuksia tulee vain harvoin! Burberryn omilla sivuilla kaikki alennetut asusteet ovat vain -30%. Nämä taisivat olla Burberryn sivuilla normaalihintaisiakin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.