New In

Fabulous Things

Pitkään hankintalistalla on ollut yksinkertainen musta salkkumallinen laukku. Kun viikko sitten näin tämän Fendin Zucca-salkun matchesfashion.comin alessa -50% hinnalla, niin pakkohan se oli siirtää ostoskoriin. Salkussa on hento musta-harmaa FF-kuvionti, joka antaa sille hieman enemmän ilmettä. Sama salkku löytyy Farfetchin alesta ruskeana -30%. Nyt on laukkuhankinnat tehty pitkäksi aikaa eteenpäin, sillä aikaisemmin jouluna ostin Versacen laukun, jonka esittelin teille tässä New In -jutussa.

Salkku sopii hyvin yhteen muiden asusteiden kanssa. Burberryn iPad-kotelo ja lompakko sekä LV:n passikotelo muodostavat salkun kanssa yhtenäisen kokonaisuuden. Nämä kaikki ajattomat asusteet tulevat palvelemaan minua usean vuoden ajan. Salkkuun voidaan kiinnittää myös irroitettava olkahihna, joka varmasti on käytännöllinen kun salkussa on enemmän painoa.

Entuudestaan vaatekaapista löytyy yksi Fendin laukku, sen vuorostaan esittelin teille tässä New In -jutussa.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Hieno ja tyylikäs! Aivan mahtava alelöytö!

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue!

Tämä laukku oli kyllä hyvä löytö. Nää alennusmyynnit on niin vaarallisia. Mutta olen vakuuttunut, että tämä laukku tulee palvelemaan minua pitkään.

JEPSUKKA
JEPSUKKA

J'adore ! Ihania ostoksia!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Jepsukka!

Alesta on kyllä löytynyt vähän liikaakin hyviä löytöjä! Yksi paketti on vielä tulossa... ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.