New In

Fabulous Things

Aikaisemmin tänään kirjoittelinkin teille Diptyquen myymälästä Pariisista. Sieltä tarttuikin mukaan yllätys yllätys muutama tuoksukynttilä mukaan. Kaikista ihanista tuoksuista valitisin tuoksuiksi myskin ja nahan. Nahan tuoksuinen kynttilä on erikoistuoksu, jota saa ainoastaan Diptyquen omasta myymälästä. Onko teillä jokin suosikkituoksu Diptyquen kynttilöistä?

Kynttilöiden mukaan sain muutaman tuoksunäytteen. Pitääkin tutustua näihin muihin Diptyquen tuotteisiin tarkemmin!

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Saint Germainin liike on kyllä käymisen arvoinen - ihana. Ja nuo kynttilät ilahduttavat kyllä aina, niin visuaalisesti kuin tuoksuiltaankin. Pomander ja Gallianon nimikkotuoksu ovat suosikkejani.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Liikkeessä on kyllä todella ihana tunnelma. Valinnan vaikeus tuli kyllä noiden tuoksukynttilöiden suhteen. Onneksi usempia niistä saa myös lähempääkin ostettua ;)

Camilla--- (Ei varmistettu)

Ensimmäisen Diptyque'n kynttilän sain lahjaksi ja sen tuoksu oli Baies eli marjat. Se onkin ollut suosikkituoksuni ja niitä kynttilöitä olen polttannut jo kolme. Minulla on ollut myös Oranger, Tubereuse (kukka) ja Freesia, joista viimeisenä mainittu oli ihanan keväinen tuoksu.

Mistä lähempää näitä saa ostettua, paitsi netistä? Olisi kiva tuoksutella ennen kuin ostaa...

Fabulous
Fabulous Things

Hei Camilla!

Eipä noita kynttilöitä taida saada Suomesta mistään? Pitää vaan tilata riskillä netin kautta. Onneksi useammat niistä ovat todella hyvän tuoksuisia, joten epäonnistumisen riski ostoksessa on pieni ;)

Kommentoi