New In

Fabulous Things

Tein Pariisin lentokentältä vielä viime hetken ostoksen, nimittäin ostin kauan ostoslistalla olleen Hermesin Voyage tuoksun. Tuoksua kuvaillaan Hermesin sivuilla näin:  The story of Hermès is a voyage. Voyage d'Hermès is lively and reassuring, new and familiar. Radiant and soft, it is a woody fresh, amber scent. A fragrance to share for both men and women. 

Voyage d´Hermeksestä on saatavilla perfume ja eau de toilette. Itselleni hankin tuoksusta 35 ml perfumen, joka on pakattu tyylikkääseen musta-hopeiseen pulloon. Pieni koko mahtuu kätevästi mukaan matkustaessa vain käsimatkatavaroiden kanssa. Hermeksen tuoksuissa on todella hyvä ominaisuus, että tuoksupullot ovat täytettäviä. Seuraavaksi ostoslistalla onkin tähän tuoksuun 125 ml kokoinen täyttöpullo. Tämän täyttöpullon saa tilattua kyllä kätevästi netistäkin, jos ei jaksa odottaa seuraavaan matkaan asti. 

Lasista tuoksupulloa suojaa metallinen kuori. Tuoksupullo kääntyy kätevästi ja helposti metallikuoren sisään. Näin se säilyy rikkoutumatta matkustaessa. Käytännöllisyyden lisäksi kyllähän tuo tuoksupullo on todella tyylikäs. Tämä sopii hyvin "sisustuselementiksi" muiden tuoksupullojen joukkoon. Muista tuoksupulloista voit lukea lisää esimerkiksi tästä Bathroom Details -jutusta.

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Tuo on kyllä hyvä tuoksu, raikas mutta ei liian makea. Ja hieno pullo!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Tuo on ollut ostoslistalla jo kauan, mutta aina jäänyt ostamatta. Nyt tuntui oikealta ostaa se Pariisista, kun olihan kyseessä Hermes. Tuo pullojen täytettävyys on todella hyvä ominaisuus, sillä pienet pullot matkalla ovat todella käteviä. Täyttöpullonhan saa kätevästi tilattua sitten vaikka nettikaupasta ;)

Kommentoi