New In

Fabulous Things

Kesän parhaat kengät ovat ehdottomasti Rivieraksen kangaskengät. Nämä kengät ovat olleet ostoslistalla jo kauan, mutta näitä en ole löytänyt ennen Suomesta. Nyt Rivieraksia on tullut myyntiin Stockmannille ja vielä osa väreistä on kanta-asiakastarjouksessa kesäkuussa. Nyt käytinkin tilaisuuden hyväksi ja hankin kenkiä kolmessa eri värissä, mustat, tummansiniset ja kirkkaansiniset. Kaksi jälkimmäistä väriä ovat kanta-asiakastarjouksessa. Stockmannin nettikaupasta löytyy Rivieras kenkiä mustana, harmaana ja sini-punaisena, ne löydät tästä.

Näissä kevyissä kesäkengissä on verkkomainen kangaspinta, joka on todella ilmava ja hengittävä. Kengissä on myös irrotettava nahkapäällysteinen pohjallinen, jonka voi tarvittaessa korvata uudella pohjallisella. Kätevää!

Rivieraksen väri- ja mallivalikoima on todella laaja. Miesten Rivieraksia on saatavilla ainakin Mr. Porterilla, tässä. Rivieraksen kenkiä on saatavilla myös naisille, niitä myy esimerkiksi Net-a-Porter, valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

 

Kommentoi