Store Of The Month

Fabulous Things

Nettikauppana tunnettu LensWay on avannut Suomen ensimmäisen myymälän Helsinkiin Keskuskadulle. Nyt silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja voi käydä sovittamassa myymälässä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tämä trendikäs myymälä muuttaa käsityksen perinteisestä silmälasiliikkeestä. Myymälän sisustukseen ja yksityiskohtiin on todella panostettu. Pienet tyylikkäät yksityiskohdat luovat myymälään tunnelmaa ja näyttävyyttä. 

Puiset päät ja kädet ovat trendikäs valinta silmälasiliikkeen rekvisiitaksi, näiden avulla tuotteet saadaan mielenkiintoisesti esille. Somistuksissa on käytetty myös huiveja, lompakoita, kenkiä ja muita asusteita sekä muotilehtiä luomaan tunnelmaa ja muodikkuutta.

Itse keskityin tarkastelemaan valikoiman aurinkolaseja, koska silmien laaserleikkauksen jälkeen silmälaseille ei minulla ole tarvetta. LensWaylla onkin laaja valikoima merkkiaurinkolaseja kuten Ray-Ban, Gucci, Tommy Hilfiger, DKNY. Valikoimasta löytyikin heti sopivat yksilöt. Myyjä näppäili tilauksen padille ja aurinkolasit tulevat parin päivän päästä postilla. Helppoa ja nopeaa! Myymälän avajaisten kunniaksi kaikki aurinkolasit ovat -20% alennuksella, kun tilaat ne myymälästä. Tarjous taisi olla voimassa kuun loppuun asti, joten vielä kerkeät käydä hakemassa omasi.

Päädyin klassiseen Ray-Banin aviator-malliin*, jossa on hopeiset kehykset. Nämä sopivat hyvin moneen eri asukokonaisuuteen. Asustevalikoimastani löytyykin jo kultakehyksiset Ray-Banit.

* Aurinkolaseista on saatu alennusta blogin kautta

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.