Travel

Fabulous Things

Enään viikko töitä ja sitten on luvassa kahden viikon loma. Lomalla lähdemme käväisemään Tallinnassa. Luvassa on rentoutumista ja nautiskelua. Yövymme loisteliaassa Swissotelissa. En ole aikaisemmin yöpynyt hotellissa, joten odotan innolla nähdä hotellin kokonaisuudessaan. Aikaisemmin olen käynyt hotellin Horisont baarissa, joka sijaitseen 30. kerroksessa. Kannattaa käydä vain drinkillä baarissa, jos ei halua muuten hotellissa yöpyä, nimittäin baarista on mahtavat näkymät (kuva alla),

Kuvat / www.swissotel.com

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Itseä kiinnostaisi kovasti tehdä miniloma Tallinnaan, joka ei välttämättä sisällä vierailua Olde Hansaan tai Superalkoon, joten pliiiis jaksathan tehdä Hyvien Vinkkien  reissupostauksen? Kiitos muuten kivasta blogista! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva kun jaksat postailla näin usein :) Palasin juuri keskustan hulinasta ja nyt rentoutumista sohvalla uusien sisustustyynyjen ympäröimänä, ihanaa!

Olen yöpynyt kerran Tallinnan Swissotelissa ja aion turvautua siihen jatkossakin mikäli "Etelä-Helsingissä" yökyläilen. Pidin kovasti hotellista, mielestäni se oli tyylikäs ja vaikka meillä oli ihan perushuone, se oli erittäin mukava, etenkin kylppäri jäi mieleeni. Kylpyammettakin oli ehdottomasti kokeiltava.

Minäkin toivon hyviä Tallinnan vinkkejä sisustamisen suhteen. Näin talvisaikaan en tosin keikkuville laivoille rohkene..ehkä sitten keväämmällä.

Kannattaa muuten vilkaista Tallinnasta JOIK-merkkisiä luonnonkosmetiikka- ja kynttilätuotteita! Tosin tänään bongasin kyseisen merkin tuotteita ihan Stockmannilta, mutten ehtinyt jäädä hypistelemään. Lienevät hieman edullisempia lahden toisella puolella ja valikoimakin saattaa olla laajempi. Itseäni kiinnostavat erityisesti merkin tuoksukynttilät, jotka on valmistettu soijavahasta. Soijakynttiläthän palavat puhtaasti eivätkä sisällä mitään myrkyllisiä aineita. Mielummin hengittelen siis puhtaampaa huomeilmaa :) Tuoksut kuulostavat herkullisilta.
http://www.joik.eu/

LadyBlue (Ei varmistettu)

Äskeinen kommentti siis oli minulta :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos heta margareta kommentistasi! Mukavaa että olet viihtynyt blogissani :).

Tallinna on minullekkin uusi tuttavuus. Olen saanut/joutunut vierailemaan siellä töiden takia. Paljon en ole vielä kerennyt kierrellä paikoissa, mutta toki vinkkaan heti hyvistä paikoista kun niihin törmään. Varmasti raportoin teille myös tulevasta reissusta parhaat palat.

Kiva kuulla LadyBlue, että viihdyit hotellissa. On kiva päästä tarkastelemaan hotellia tarkemmin, sieltä saa varmasti sisustus-inspiraatiota. Kiitti vinkistä noiden JOIK-tuotteiden suhteen, pitää tutustua niihin tarkemmin.

Rentoa sunnuntai-iltaa Teille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Käytämme aina tätä hotellia Tallinnassa käydessämme, olen yöpynyt sielä muistaakseni 4-5 kertaa. Kaikenpuolin hyvä hotelli, mutta totuuden nimissä täytyy sanoa että kulumista on havaittavissa, varsinkin verrattuna näihin loisteliaisiin kuviin. Omasta mielestäni kannattaa ottaa exec huone, se on korkealla, on selkeästi tilavampi ja siihen kuuluvat oman loungen palvelut, check in/out. Hotellin ravintola (myös siellä ylhäälä) on ihan jees, mutta suosittelen erittäin hyvää italialaista Giannia joka on kävelyetäisyydellä hotellista. www.gianni.ee

Fabulous
Fabulous Things

Varasimme kyllä sen paremman huonetason, kun niillä ei ollut loppujen lopuksi paljon hintaeroa. Meitä kiinnosti erityisesti nuo lounge-palvelut. Kiitos ravintola-vinkeistä :)!

Gloria (Ei varmistettu)

Halusin vielä sanoa että kiva blogi sulla, se unohtui edellisestä kommentista kuten nimimerkkikin. :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiva kuulla, että viihdyt blogissani :)! Katsoin jo suosittelemasi ravintolan nettisivut ja vaikutti erittäin hyvältä vaihtoehdolta.

Kommentoi