Travel

Fabulous Things

Kuten teille aikaisemmin kerroin olimme viikonloppuna Tukholman risteilyllä. Tukholmassa meidän päämäärä oli mennä Berns hotelliin brunssille. Bernsin Asiatiska ravintolassa tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin aasialaista brunssia (355 kr). Minusta sitä ei kyllä varsinaisesti brunssiksi voi kutsua, sillä ruokavalikoima koostuu lähinnä "pääruuista". Tämä brunssi on yksi Tukholman suosituimmista, joten pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen hyvissä ajoin. Ravintola sijaitsee kauniissa juhlasalissa, jota koristaa kolme isoa kristallikruunua (kuva alla).

Brunssin voi aloittaa herkullisesti sushilla tai vaihtoehtoisesti kylmästä alkuruokapöydästä, josta löytyy erilaisia aasialaisiasalaatteja sekä myös ostereita. Brunssin ruokavalikoimaan pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

Pääruokapöydästä löytyy laaja valikoima erilaisia dumplingseja, kääryleitä sekä liharuokia. Brunssiin sisältyy myös mahtava jälkiruokapöytä, josta löytyy mahtava valikoima erilaisia kakkuja ja muita jälkiruokia. Ongelmaksi muodostui valinnan vaikeus, sillä millään ei pystynyt maistamaan kaikkia noita herkullisia jälkiruokia. Ravintolassa tarjoillaan viikolla iltapäiväteetä maanantaista perjantaihin klo14-17, jolloin voi mennä nauttimaan tästä mahtavasta jälkiruokapöydästä teen kera. 

Hieman erilaisen ravintolavinkin Tukholmasta löydät tästä Travel-jutusta.

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Aivan mahtavan näköistä!

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Tuo ravintola on kyllä vierailemisen arvoinen paikka, suosittelen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.