Ladataan...
Fabulous Things

Ilokseni huomasin tänään, että Zara Homen nettikauppa alkaa lähiaikoina toimittamaan tuotteita myös Suomeen. Enään ei tarvitse turvautua Elloksen valikoimaan, eikä raahata niitä ulkomailta. Joten käykääpä tilaamassa uutiskirje nettisivuilta, niin saatte tietoa ensimmäisinä milloin tilauksia pääsee tekemään.

Ladataan...
Fabulous Things

Tänään voi hyvällä omatunnolla heittäytyä sohvalle loikoilemaan. Meillä perjantai-iltaa vietetään NYC:n täydellisten naisten ja Todella Upeeta -jaksojen parissa. Tähän hätään baarikaapista ei löytynyt Edinan ja Patsyn lempijuomia, mutta Smirnoffin kultahippu -vodka maistuisi varmaan myös heille. Gold vodka on maustettu kanelilla, joten se sopii hyvin drinkiksi tähän aikaan vuodesta. Hauskaa viikonloppua!

Ladataan...
Fabulous Things

Riviera Maisonin Mannerheimintien myymälässä vietetään Santa Shopping Days -kampanjaa. Tämä tarkoittaa, että kaikista pientavaroista saa 10% alennuksen ja lisäksi yli 50 euron ostoksista saa kaupan päälle Star Plate -tarjoilulautasen. Tarjoukset on voimassa 2.12 asti. Lisää infoa löytyy Rivieran nettisivuilta. Pitääkin mennä katsomaan, mitä kivaa sieltä löytäisi kotiin...

 

 

Pages