Ladataan...
Fabulous Things

 

 

Minulle aivan uusi juttu on, että Marc O' Polo tekee myös kodintuotteita. Ellos on laajantanut taas valikoimaansa ja ottanut Marc O' Polon valikoimiinsa. Tämä oli varsin positiivinen yllätys!  Elloksen valikoimasta löytyy tällä hetkellä koristetyynyjä, huopia ja kylpyhuoneen tuotteita. Silmäni osuivat ensimmäisenä tähän kuvassa olevaan kudottuun koristetyynyyn ja huopaan, jota löytyy neljässä eri värissä.

Kuvat / www.ellos.fi

 

Ladataan...
Fabulous Things

Missoni on nyt pinnalla Lindexin yhteistyön kautta. Stockmann seuraa trendejä ja on ottanut valikoimiinsa Missoni Homen tuotteet. Missonin Homen pyyhkeet ovat valikoimasta suosikkini. Pyyhkeet eivät ole edes pahan hintaisia, sillä käsipyyhkeet on alk. 15 euroa.

Missoni Homella on myös ihan oma myymälä, joka löytyy Helsingistä osoitteesta Bulevardi 5. Nämä kuvat on Helsingin Missoni Home myymälästä. Suomen Missoni Home löytyy myös facebookista, mistä nämä kuvat on lainattu.

 

 

Ladataan...
Fabulous Things

Ruokapöydän yllä Stockmannilta ostettu kristallivalaisin. Valaisimen ympärillä riippuu monta kymmentä kristallikoristetta. Ruokapöydän takana on iso tapettitaulu (kuva alla). Vanerilevy on tapetoitu Cole and Sonin Woods tapetilla. Taulun voi kätevästi ottaa mukaan, jos joskus sattuu muuttamaan.

Pages