Ladataan...
Fabulous Things

Muistutus! Vielä on muutama tunti aikaa osallistua lukija-arvontaan, jossa voit voittaa mahtavan Finlaysonin tuotepaketin jonka arvo on 257€. Tuotepaketti pitää sisällään kuvassa olevan huovan sekä kaksi saman sarjan koristetyynynpäällistä. Arvontaan pääset osallistumaan tästä.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Tein teille inspiraatioksi juhlavan kattauksen, joka sopii hyvin vaikka pikkujouluihin. Kattaukseen juhlavuutta tuovat peilipintaiset lasinaluset, peilikoristenauha sekä paperipallokoristeet. Mustat kangasservetit tuovat mukavasti kontrastia valkoiseen pöytäliinaan. Kynttiläkupit viimeistelevät kokonaisuuden. Toisen juhlavan kattauksen esittelin teille tässä Kitchen Details -jutussa.

Valkoiset lautaset / Arabia / 24h

Lasilautanen / Muurla / Mummola

Cocktaillasit / Stockmann

Peilipintaiset lasinaluset / Laura Ashley

Kynttiläkupit / Iittala

Paperiset pallokoristeet ovat tarttuneet mukaan eri Ruotsin matkoilta. Isot paperipallokoristeet esittelin teille tässä New In -jutussa. Pienet paperipallot tarttuivat mukaan Göteborgista. Göteborgin sisustuskaupoista kirjoitin tässä Travel -jutussa.

Timanttikoristeiset servettirenkaat on ostettu viime talvena H&M Homesta. Servettirenkaita ja servettejä esittelin teille tarkemmin tässä Kitchen Details -jutussa.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Tänään on tarkoitus tehdä "suursiivous" ensimmäistä adventtiviikonloppua varten. Viikonloppuna on tarkoitus laittaa sisustusta enemmän jouluisempaan suuntaan. Vaikka siivous ei ole mitenkään lempipuuhaani, niin onhan sitä mukavampi siivota hauskoilla tuotteilla. Methodin tuotteet ovat pikkuhiljaa valloittaneet jokaisen meidän huoneen kylpyhuoneesta olohuoneeseen. Methodin tuotteet ovat käytännöllisiä, ympäristöystävällisiä sekä mielenkiintoisia. Yksi lempituotteistani on kurkulta tuoksuva astianpesuaine, eikä tuo mintulta tuoksuva lasi- ja peilipuhdistusaine huonommalta tuoksu.

Yksi kätevämmistä Methodin tuotteista on puulattioiden puhdistusaine, jota ei tarvitse pestä pois lattiasta. Aine levitetään/pyyhitään lattiasta mopilla, eikä vettä tarvitse käyttää ollenkaan. Tämä on eriomainen tuote koiratalouksiin, jossa muuten lattiata tarvitsisi pestä turhan usein. Suihkunpuhdistusaine auttaa pitämään kylpyhuoneen puhtaampana ja raikkaampana.

Nahkatuotteille tarkoitetut puhdistusliinat ovat myös erittäin käteviä, sillä kurat on helppo ja nopea pyyhkäistä kengistä pois.

Pages