Ladataan...
Fabulous Things

Sain ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi ihania Duc d'O belgialaisia suklaatryffeleitä. Viikonloppu oli mitä mainioin aika korkata nämä suklaarasiat ja nautiskella. Valkoiset tryffelit, joissa oli mansikkaa olivat täydellisiä! Pitääkin tiedustella mistä näitä saa ostaa lisää... 

Onneksi viikonloppuna ei ollut niin kuuma, että pystyi hieman polttamaan kynttilöitä ;). Muita kesäisiä kynttiläasetelmia löydät tästä Summer Details -jutusta ja tästä Summer Details -jutusta.

Ladataan...
Fabulous Things

Tänään sain viettää rauhallisen aamun! Sain loikoilla rauhassa sängyssä ja nauttia kiireettömyydestä. Pellavaisten pussilakanoiden välissä oli mukava lukea uusinta Elleä ja syödä aamiaiseksi tuoretta ananasta. Viime viikolla sain vihdoin vaihdettua sänkyyn ohuet kesäuntuvapeitot, joten peiton alla ei ole liian lämminkään kölliä. Rentoa viikonloppua kaikille!

Pellavapussilakanat / Hemtex

Yöpöytä / Riviera Maison

Herätyskello / The White Company

Lampunjalka / Pentik

Vesikannu / Riviera Maison

 

Ladataan...
Fabulous Things

Kodin uusin tulokas on Sia Homen kukkamaljakko. Maljakko löytyi Sokoksen alennusmyynnistä viime viikolla. Kirjekuorimallinen maljakko on materiaaliltaan metallia. Se sopii täydellisesti yhteen olohuoneessa oleviin metallisiin Riviera Maisonin sivupöytiin. Pöytiin voit tutustua tarkemmin tässä Livingroom Details -jutussa ja tässä Livingroom Details -jutussa. Tässä maljakossa kolmen euron kukatkin näyttävät arvokkailta ;)

Maljakko / Sia Home

Lampunjalka / Laura Ashley

Lampunvarjostin / Pentik

Tuoksukynttilä / JOIK

 

Pages