Ladataan...
Fabulous Things

Vappu on herkuttelun juhla! Silloin katetaan pöytä täyteen herkkuja tai suunnataan vappupicnicille ulos. Kuohuviini kuluu tietenkin oleellisena osana vappupöytään. Tänä vuonna vietämme vappua hieman perinteistä poiketen, nimittäin olemme parhaillaan Pariisissa. Sen vuoksi vuoksi tästä vappupöydästä löytyykin macarons-leivoksia, eikä munkkeja tai tippaleipiä. Simakin taitaa jäädä juomatta tältä vuodelta. Mutta näiden kuvien saattelemana haluan kohottaa teidän kanssa maljat ja toivottaa kaikille iloista vappua!

Vapun kunniaksi ostin tavoista poiketen värikkäitä kukkia. Sijoitin pinkit tulppanit Sia Homen metalliseen maljakkoon. Tämä maljakko oli myös osana hieman juhlavampaa kattausta, josta voit lukea lisää tästä Kitchen Details -jutusta. Paperiset pallokoristeet ovat löytyneet eri Ruotsin matkoilta.

Pöytäliina / Villa Stockmann

Tarjotin / Alessi

Kakkuvati / Sokos

Viinicooleri / Sokos

Metallinen maljakko / Sia Home

Servettirenkaat / H&M Home

 

Ladataan...
Fabulous Things

Tässä on yksi asukokonaisuuksista, joka lähtee mukaan Pariisin matkalle. Asukokonaisuus rakentuu bleiserin ympärille, jonka löysin viime kesällä Zaran alennusmyynnistä. Tämän esittelin teille tarkemmint tässä New In -jutussa. Yhdistämällä siihen Guccin valkoiset loaferit ja Fendin sinisen laukun asukokonaisuus on varsin kesäinen. Bleiserin alle valitsin  sinisen lyhythihaisen kauluspaidan, joten lämpimällä ilmalla asukokonaisuus toimii myös ilman bleiseriä. Kylmällä ilmalla takin alle voi lisätä mustan merinovillaisen neuleen. Muut asusteet ovat samat kuin aikaisemmassa matka-asukokonaisuudessa, siitä voit lukea lisää tästä Wardrobe Details -jutusta.

Bleiseri / Zara

Kauluspaita / H&M

Laukku / Fendi

Housut / Zara

Kengät ja vyö / Gucci

Aurinkolasit / RayBan

Guccin valkoiset loaferit esittelin teille tarkemmin tässä Wardrobe Treasures -jutussa. Sain muuten puhdistettua nämä jo muutaman vuoden vanhat kengät täysin puhtaaksi taikasienellä. Nyt ne ovat kuin uudet :)!

 

Ladataan...
Fabulous Things

Meidän avokeittiön kaappitila on aika rajallinen, joten osa astiosta on täytynyt sijoittaa muualle. Keittiössä säilytetään vain arkiastioita, siitä voit lukea lisää tästä Kitchen Details -jutusta. Olohuoneen nurkassa on pieni vitriinikaappi, jossa säilytetään erilaisia laseja. Nyt ajattelin esitellä mitä kaikkea tämä vitriinikaappi pitää sisällään. Ylimmäisellä hyllyltä löytyy Ultima Thule laseja. Meiltä löytyy 6 kpl on the rocks -laseja 28 cl ja 6 kpl siiderilaseja 18 cl. Samalta hyllyltä löytyy myös sarjaan kuuluvat 6 kpl pieniä lautasia, 2 pientä kulhoa sekä kaadin. Nämä Ultima Thulen astiat olivat esillä esimerkiksi tässä Weekend Style -jutussa.

Alimmaisilta hyllyiltä löytyy kuudelle hengelle valkoviini ja punaviinilasit. Viinilasit voit nähdä kattettuna tässä Kitchen Details -jutussa. Kapeita kuohuviinilaseja löytyy vuorostaan kahdeksalle hengelle. Näistä kuohuviinilaseista voit lukea lisää tästä Weekend Style -jutusta. Meiltä löytyy myös 4 kpl laakeita kuohuviinimaljoja. Kouhuviinimaljat olivat esillä mm. tässä Weekend Style -jutussa. Näiden lisäksi meiltä löytyy myös coctaillasit drinkkejä varten. Nämä olivat esillä esimerkiksi tässä Kitchen Details -jutussa.

 

Pages