Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

ruu (Ei varmistettu)
Olisi mukavaa jos lisäätte fannin ja kanelin uuden sivun blogilistaan. Kiitos!
Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli
Ruu / Kiitos palautteesta! Fanni & Kaneli palsta löytyy sieltä pian!
Mani
Manikotonani
Moikka! Meniköhän minulta sivusuun Kalevala Koru -voittoni "viikon palstana", kun en tajunnut itse aktivoitua asian suhteen? Ääk! Onko jo liian myöhäistä? :)
Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli
Mani / Ei ollenkaan! Palkinto tulisi lähteä sinulle joka tapauksessa. Kiitos kun laitoit muistutuksen - varmistan miten asia hoituu!
tappura (Ei varmistettu)
Aivan ihana sivusto, kivoja ruokaohjeita ja niin kauniisti kuvattuja, miksi en ole aiemmin eksynyt?! Oikein mukavaa kesänjatkoa :)
Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli
Tappura / Ihana kuulla - kiitos kivoista sanoista! Hellettä pisaa vielä. Hauskoja kesäpäiviä!
j (Ei varmistettu)
Bloginne innoittamana tein elämäni ensimmäistä kertaa mansikkahilloia, en olisi ikinä uskonut :) Iso kiitos loistavasta blogista sekä ihanista resepteistä!!
Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli
j / Voi että - onpa aivan mielettömän hienoa saada tuollaista palautetta. Parasta mahdollista - kiitos! Tässä juuri suunnittelen syksyn reseptejä. Paljon kivaa tiedossa keittiöön!
Miu
Miu
Ihana päivänpiriste tämä sinun blogisi!
Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli
Miu / Kiitos! Nyt syksyllä luvassa vaikka mitä pimenevien päivien piristystä. Kiva kuulla, että seuraat mukana:)
Robynhoodie
Robynhoodie
Hei Tiina! Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa ja teen gradua. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi (mieluusti 10.5. mennessä). Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)
AuriElina
Hopeareunus
Sait tunnustuksen: http://www.lily.fi/juttu/tunnustuksella-matkaisty Kiitos mielenkiintoisesta palstasta :)
Katjay (Ei varmistettu)
Aivan ihana tämä sinun blogi! Hyviä ja selkeitä reseptiohjeita sekä hieman erikoisiakin postauksia. Sain ihanat vaahtiksetkin aikaseksi. :)
Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli
Kiva kuulla, Katjay! Fanni & Kanelin uudet reseptit löytyvät täältä http://www.evitalehti.fi/blogit/fanni-ja-kaneli