Fiiliksen mukaan

Hei vaan hei ja tervetuloa Fiiliksen mukaan -blogiin. Vielä uutuuttaan kiiltävä blogi tulee jatkossa täyttymään matkakirjoituksista, kuvista matkan varrelta ja ajatuksista siitä millaista on modernin työmatkaajan elämä. Vuonna 2008 tuli mitta täyteen hullua oravanpyörää ja stressiä, ja erään viikonlopun aikana tein päätöksen, että nyt riittää. Mun elämässä täytyy olla jotain muutakin. 

Siitä se sitten lähti.

Tämän viikonlopun jälkeisenä maanantaina irtisanoin itseni. Voi sitä tunnetta, kun se oli tehty ja koko tulevaisuus oli avoinna. Viimeiset työpäivät menivät hurmoksessa ja päivä viimeisen työpäivän jälkeen löysin itseni lentokentältä täynnä intoa ja hullua uskoa, että tästä tulee jotain mahtavaa. Nyt tämä sama matka on kohta päässyt eskari-ikään, eikä loppua näy. Ennen ajattelin, että en voi elää ilman kotia, suurta vaatekaappia täynnä vaatteita/kenkiä/laukkuja, työkavereita ja toimiston hälinää. Nyt huomaan, että olenkin onnellisempi, kun minulla on vain 20 kg tavaraa, johon kuuluu muun muassa vain muutama hassu mekko, yksi laukku sekä läppäri, joka takaa matka jatkumisen. Sekä loputon matka kaikkialle ja ei minnekään. 

fiiliksen mukaan

Matkan aikana on tullut pysähdyttyä lukemattomissa paikoissa milloin yksi yö, toisinaan useampi kuukausi. Neljä manteretta ja kymmeniä maita. Enemmän hidasta matkailua kuin kiireellä paikasta toiseen.  Tätä ensimmäistä postausta kirjoittelen pienen pienessä, mutta niin hurmaavassa ranskalaiskylässä jossa olen tämän kesän viettänyt ja nauttinut auringosta, viineistä ja juustoista. Ensi viikolla suunta muuttuu ja pitkästä aikaa kohteena on kotimaa – ennen kuin matka taas jatkuu. Mutta minne? Siitä ei ole vielä tietoa, mutta fiiliksen mukaan mennään. 

Tevetuloa matkalle mukaan!

Kommentit (3)
  1. Ihanan rohkeata ja inspiroivaa! Heti sait uuden lukijan lisää 🙂

  2. Tätä on pakko alkaa seuraamaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *