Mallillanne on lihakset, annan rahani teille

Fitness Führer

Minulla on osana matkalukemistoa uusin Me Naiset Sport -lehti. Tähän mennessä numero tuntuu melko lamelta, mutta lehden välissä ollut Sportian Fitnesskuvasto ilahdutti kovin. Malleina oli nimittäin suhteellisen tavallisen*, mutta treenaavan näköisiä naisia. Katsokaapa! Vaikka "perus"mallit ja fitnessmallit voivat toki olla oikein ihastuttavia (jälkimmäisten osalta vähän ihmettelen, että miksi heidän "lihaksistonsa tulee olla naisellinen sekä rakenteensa kevyt"? Että treenata pitäsi, mutta se ei saisi juurikaan näkyä? Ja missä nuo rajat muka menevät, häh?) oli todella mukava nähdä vaatteet suunnilleen sellaisina, miltä ne minunkin päälläni näyttäisivät. Ja ainakin tuo kannen oikeassa yläreunassa oleva Niken musta dimangipaita vaikuttaa oikein kivalta... Että kiitokset Sportian markkinointiin hyvistä valinnoista mallien suhteen, ihan jo tällä perusteella päädyn varmasti myymälään asti. Ja kun siellä asti olen, saatan hyvinkin poistua kassan kautta.

*tavallinen on tässä heidän viehättävyydestään täysin riippumaton ilmaisu ja tarkoittaa sitä, että he eivät näytä olevan 180 senttisiä ja 45 kiloisia haltia-olentoja, joiden poskipäillä voisi kantaa pieniä esineitä.

***

Finnish sports store Sportia used normal-sized women with visible muscles as their models. I'm very impressed and off to Sportia when I'm back home.

Kommentit

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Onpa kiva kuvasto! Erityiset ihmetysplussat tankotanssikuvasta! Elän vissiin jokseenkin mainonnan ulottumattomissa (ovessa on ei mainoksia -kyltti, en katso telkkaria enkä tilaa mitään lehtiä) joten hauska nähdä välillä uusia tuulia sporttivaatteiden saralla :)

FFFifi
Fitness Führer

Joo, tämä oli kyllä positiivinen yllätys, toki myös tankokuvan takia :D Mullekaan ei tule kotiin mainoksia, joten aika harvoin tällaisiin törmää. Nerokas oivallus markkinointiosastolta myös tuo kuvaston lehden väliin sujauttaminen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Täällä Sportian markkinointipäällikkö. Suurikiitokset palautteestanne! Tämä lämmitti sydäntä, juuri tuota hain kun päätin valita kuvastoon mallit oikeasta elämästä eli liikunnan ammattilaisia/superharrastajia, jotka näyttävät siltä mitä ovat.

Valitettavasti kuvasto on saanut myös negatiivista palautetta, lähinnä miehiltä. Malleja on sanottu pulskiksi, josta kovasti harmistuin, sillä arvon leidit ovat henkilökohtaisia tuttujani. Kummatkin ovat terveellä tavalla normaalipainoisen piirissä mutta esimerkiksi minua (169 cm/67 kg) paljon timmimmässä kunnossa.

Myymme kuitenkin tuotteita juuri tavallisille ihmisille, emmekä pelkästään Fitness-malleille tai mallitoimistomalleille. Tällä periaatteella aion jatkaakin.

Tsemppiä ja hyviä treenejä itse kullekin. Tervetuloa Sportiaan kaikenkokoiset ihmiset!

Kristaliina
Puutalobaby

Vau, mitä kuvia - ja huh huh sitä, joka esimerkiksi tuota tankotanssikuvan naista pulskaksi nimittelee! Upea, "oikeasti treenaavan" naisen kroppa!

Isot positiiviset palautteet kuvastosta myös täältä, ja aika hienoa että markkinoinnista tultiin tänne taustoja kertomaan - täältä just ropisi paljon pisteitä Sportialle :)

 

phocahispida

Olipas mukavaa nähdä ns. normaalin, urheilullisen näköisiä ihmisiä kuvastossa.

Hienoa!

Pitääkin asioida Sportiassa jatkossa!

FFFifi
Fitness Führer

Kiva, että päädyit tänne Sportian markkinointipäällikkö :) Edelleen, loistava mallivalinta. Uskoisin, että pääosin palaute on kuitenkin positiivista, ja kassavirrastahan sen lopulta näkee. Jotenkin en usko, että sellaiset herrat, jotka pitävät treenanneen näköistä naista pulskana, edes myymälään päätyvät...liikuntaa harrastavat kun yleensä tietävät, mitä se harrastus kropan ulkonäölle tekee ;)

Nina Enroth

Voi höh, linkki ei skulaa enää. Haluan nähdä nämä kohumallit!

phocahispida

Mene Sportian sivuille, ota kuvastot ja fitnees-kuvasto. Aukeaa PDF:nä. :)

Nina Enroth

Kiitos, niinpä avautuukin. Hyvälle näyttää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Argh!

Missä vaiheessa normaalipainoisista URHEILULLISISTA naisista tuli pulskia? En ymmärrä. Ja tietysti olisi mukava nähdä kokovartalokuva noita naisia arvostelleista miehistä, että onko heillä kuinka timmit takalistot ja selkä miehekkäästi V-kirjaimen muotoinen...

FFFifi
Fitness Führer

Hah hah, todella! Vähän epäilen, että aika kaukaa ovat salit ja vastaavat kiertäneet, kun eivät tiedä miltä treenaava nainen näyttää :D

Vierailija (Ei varmistettu)

"..he eivät näytä olevan 180 senttisiä ja 45 kiloisia haltia-olentoja, joiden poskipäillä voisi kantaa pieniä esineitä."

Repesin. Niin osuvasti kuvattu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.