Simon, nukutko sinä?

Fitness Führer

Kun luet tätä, olen jo matkalla Ateenaan, tai ehkä jopa perillä. Toivon mukaan. Hotellisählinki on saanut minut hyvin epävarmaksi, ja pelkään että lentojenkin kanssa tulee jotain ongelmia.

Tätä kirjoittaessa sen sijaan olen melko luottavaisin mielin itse juoksua ajatellen. Eiköhän se hyvin mene. Ihan hyvinhän sille alkuperäisellekin maratonjuoksijalle kävi. Eiku.

Matkalla meinaan pitää mielessä kaksi kuvaa. Toinen on tämä:

Kuva täältä.

Maali on antiikin aikana rakennetulla, kokonaan marmorisella Panathinaikon stadionilla. Kylmät väreet tulee jo kun katsoo kuvaa. Kyllä tuonne kannattaa selvitä, oli miten hankalaa tahansa.

Ja se toinen on tämä:

Ateenan paras olutravintola on ympäröity kartalle paksulla tussilla. Latkin siellä vehnäolutta pitkin yötä ja huutelen OPA!

Palaan blogin äärelle alkuviikosta. Ajantasaisimmat kuulumiset pääset seuraamaan Facebookista ja Instagramista @fitnessfuhrer.

 

P.S. Ai miten otsikko liittyy mihinkään? Se on yksi niistä harvoista lauseista, jotka muistan kreikaksi. Toinen on Ola kala, kaikki hyvin. Eiköhän noilla pärjää koko reissun.

***

Who cares if the Athens marathon route is the hardest among all major marathons if the finish is at the Panathenaic Stadium? Well I don't. As long as there's but the marbe stadium of ancient times, also some beer.

Kommentit

Uraäiti (Ei varmistettu) http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/

Onnea matkaan! Se ei ole raukkojen laji... Asenne sulla on ainakin kohdillaan ja sehän on tärkeintä. Kuninkuusmatkaahan ei juosta jaloilla vaan päällä. Terveisin Nimimerkki "Yksi maraton takana, eikä toista tule..."

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos, oli onnea matkassa, meni ihan huippuhyvin!

Kommentoi