Summer of Pole - voita kausari Rock the Poleen ja vaikka mitä muuta!

Fitness Führer

Vinketivinkkaan teille Rock the Polen kesän Instagram-kisasta, jossa on kuulkaa sellaiset palkinnot että todella kannattaa osallistua! Kesäkisan nimi on mikäs muukaan kuin SUMMER OF POLE, ja kisaan osallistutaan postaamalla tankoilukuvia. Aihetta ei ole rajattu mitenkään muuten kuin nimellä, eli tanko voi olla paitsi tanssikoulun tanko, myös vaikka puu tai liikennemerkki, ja muuvinkin voi itse valita!

Kuvia kisaan voi postata niin paljon kuin ehtii 15.8. saakka, ja palkintoja jaetaan kolmella eri perusteella. Pääpalkinto, kausikortti Rock the Polelle, tunnin hieronta, Piruetin sortsit ja toppi sekä purkillinen iTac-grippiä, arvotaan kaikkien kisaan osallistuneiden kuvien kesken. Kausikortti, arvoltaan 480 euroa (!!!) on voimassa 5 kuukautta, ja sillä saa osallistua tunneille rajoituksetta.

Kaksi muuta palkintoa sisältävät 5 kerran kortin Rock the Polelle sekä Piruetin sortsit ja topin. Näistä toinen menee eniten tykkäyksiä saaneelle kuvalle ja toinen Rock the Polen henkilökunnan suosikkikuvalle.

Kilpailuun osallistutaan siis postaamalla Instaan tankoilukuva ja merkitsemällä se häshtägeillä #rockthepole ja #summerofpole. Samalla kuvalla voi osallistua vain kerran, mutta postattavien kuvien määrää ei ole rajoitettu.

Lue tarkat säännöt Rock the Polen sivuilta.

***

Take part to Rock the Pole's SUMMER OF POLE -competition on Instagram. Mark your pole pictures with #rockthepole and #summerofpole and you can win fabulous prizes such as poledancing lessons and training clothes. You can attend anywhere but the prizes will only be distributed in Finland.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.