Ladataan...
Fitness Führer

Tämän piti olla viidennen maratonini motto:

Ideana oli siis se, että homma olisi yhtä helppoa. Olin tuudittautunut siihen uskoon, että juoksu sujuisi kuten neljännen maratonini motto Marathons are easy sanoo.

No, helppoa ei ollut.

Mutta kortin teksti toimikin. Mikäli sen ymmärtää niin, että pulska lapsi etenee alamäkeen holtittomasti. Vailla kontrollia. Ilman tajua siitä, mitä tapahtuu, vaikka luuli mäen laella tietävänsä, miten toimia.

Rapsa tulossa myöhemmin. Sitten kun pystyn jo puhumaan asiasta!

***

My fifth marathon was the hardest. I'll tell you more later. Now it's too early to talk about it!

Ladataan...
Fitness Führer

Yhteistyössä Finnmatkat.

Menin sitten ostamaan kirpputorilta Gran Canaria -matkaoppaan, vaikka ajattelin sen olevan turha ostos. Johan tässä tunnetaan paikka, kun on useampana vuonna tultu käytyä. Las Palmasissa juostava maratonikin on minulle järjestyksessään kolmas.

Enpä olisi voinut olla enempää väärässä. Oikeastaan nyt koen lievää paniikkia siitä, että olen lähdössä vain viikoksi. Miten ikinä ehdin nähdä ja kokea kaiken, mitä haluan!

Varsinkin ensimmäisenä vuotena maraton vaikutti muun loman ohjelmaan aika paljon. En ollut kovin kykenevä  muuhun liikuntaan, vaikka toki uiskentelin ja yritin vähän jotain vaellustyyppistäkin ihan siinä hotellin nurkilla. Vaikka nykyisin olen maran jälkeen toimintakykyinen, olin jotensakin juuttunut siihen ajatusmalliin, että voin 1.) juosta, 2.) uida, 3.) pyöräillä. Matkaopasta lukiessani tuli vastaan älyttömästi kaikkea muuta innostavaa. Haluan surffaamaan! Suppaamaan! Vaeltamaan! Melomaan! Puhumattakaan edes kaikista kulttuurikohteista, jotka aiemmin olin vähän sivuuttanut.

Mikäli nyt hotellilla treenaamiselta ehdin... Matkustamme kuten tavallista Finnmatkoilla, ja majoitumme Tres Vidas -hotelliin Bahia Felizissä. Hotelli kuuluu Finnmatkojen Blue Village -konseptiin, ja tarjoaa muun muassa monenlaisia liikunta-aktiviteetteja. Jumppien, kuntosalin ja rantalentopallon lisäksi lomaillessaan pääsee osallistumaan Les Mills tunneille. Hotellin valikoimassa on BODYVIVE™, CXWORX™ ja BODYBALANCE™ -tunnit. Finnmatkojen Instagramista kurkin, että Bodybalance pidetään joka aamu - ihanaa! Ulkona, auringon noustessa, sanoinko jo että ihanaa!

Blue Village -konseptiin kuuluu myös monipuoliset palvelut lapsille. Uskoisin, että omiani kiinnostaa ainakin 6–11-vuotiaille tarkoitetut BORN TO MOVE™ -tanssitunnit. Tai ainakin itse haluaisin änkeä mukaan! Vaikka altaassa puljaaminen pitää lapset liikkeessä, on tosi hyvä että myös ohjattuja aktiviteetteja on tarjolla. Pallerot kun ovat tottuneet voimistelutreeneihin useamman kerran viikossa, ja kirjaimellisesti kiipeilevät seinille jos mitään liikunnallista puuhaa ei ole tarjolla.

Löysin myös Las Palmasista kiinnostavan joogakoulun, ja tankotanssistudion Maspalomasista. Saa nähdä ehtiikö tässä rannalla makaamaan ollenkaan!

Lähdemme lauantaina, enkä millään malttaisi odottaa! Lopetin kaiken treenaamisen jo männä viikonloppuna, ja omalla kohdallani se seinille hyppiminen on jo alkanut...

 

Finnmatkat tarjoaa matkamme ja majoituksemme.

***

Just when I tought I already know Gran Canaria quite well, I found out there's still like a million new things to do! In addition to the marathon I'm looking forward to surf, sup and maybe hike. I'm also going to enjoy Les Mills classes in our hotel Tres Vidas and maybe visit to a local pole dance school.

Ladataan...
Fitness Führer

Minua pyydettiin Instagramin puolella osallistumaan haasteeseen, jossa kuvataan käsilaukun sisältö. Olin jo aiemmin ajatellut tehdä Mitä treenikassistani löytyy -postauksen, joten päätin yhdistää nämä kaksi. Ajattelin, että jälkimmäinen olisi jotenkin olennainen ja informatiivinen, vaan ...no ööh. Tässäpä siis katsaus käsilaukkuni (joka toimii treenikassinani), sisältöön.

Kuvien sisältö on täysin sensuroimatonta, mutta tuskin järkyttää herkimpiä katsojia. Muuta kuin jos teitä on siellä esimerkiksi fysioterapeutteja, ortopedejä tai vastaavia.

Tällä hetkellä käytän vanhaa Mulberryn pussukkamallista olkalaukkua, joka syö ihan käsittämättömän määrän tavaraa.

Kas tässä kurkistus sisäpuolelle:

Kaadetaanpa ne kamat ulos.

En tiedä miksi näistä kuvista tuli ihan mössöä. Sori.

Randomia sälää oli yllättävän vähän, ja suoranaista roskaakin ainoastaan yksi nenäliina (oho näköjään sensuroin sen vahingossa!) ja kirpputorin hintalappu jollekin, joka on maksanut 1,5 euroa (haalea mintunvihreä kökkäre avainten alapuolella). Kaikki muu veskasta löytynyt silke on todennäköisesti tarpeellista, mukaanlukien satunnaiset käyntikortit, lapsen kirjoittama lappunen ja matkalaukun nimitunniste, jonka sain Matkamessuilta.

Alla olevassa kuvassa on esitelty sisältöä vielä tarkemmin. Pahoittelen, että olen tehnyt kuvan Powerpointilla, tietokone sanoo edelleen ei. Pahoittelen myös noita fiboja, ei napannut enää lähteä korjaamaan.

En ymmärrä, mitä nenäsumute teki tuolla, mutta Voltaren on päivittäisessä käytössä. Sen ansiosta kykenen toimimaan suunnilleen normaalisti. Mukana on vaatetta sekä spinnailua että tankotanssituntia varten, sininen Addun toppi* ensiksimainittuun ja Lidin paita ja SOCin sortsit jälkimmäiseen. Suihkukamoja ei ole, koska harvemmin on aikaa jäädä salille suihkuttelemaan, peseydyn sitten kotona. Vaihtoalusvaatteita ja sukat sentään löytyy!

Avaimia on sekä pukkarin kaappiin (pääkalloavainperällä, koska olen paha tyttö) että kotiin (paaviavainperillä, koska olen paha tyttö). Paaveja on kaksi elinaikanani hallinnutta, tulevalta Rooman reissulta täytyy ostaa kolmas jeevari. Korvatulpat ja säärystin on tarkoitettu maailmalta suojautumista vastaan, minulla kun on herkät korvat ja herkkä nilkka!

Minulla on myös läjäpäin hienoja, uusia treenikenkiä, mutta veskassa kulkevat aina nuo viime vuosituhannella ostetut Adidakset. Osittain laiskuuttani, ja osittain siksi, että tiedän jalkani kestävän niitä. Myös juomapulloja löytyy jos jonkinlaisia, mutta käytän aina jotain vanhaa vissypulloa. Yleensä tuon niitä matkoilta mukanani, silloin ne eivät mene sekaisin viereisen jumppaajan Rainbow-karpalovissypullojen kanssa.

Keskellä kuvaa on meikkipussi joka on vanha KOP:in penaali, kurkataan vielä sinne:

Hhmm miksiköhän tuossa sisällössä ei ole mitään järkeä?

Garnierin peitevoiteita käytän silmien alle. Oikeanpuoleinen on lähes loppu, mutta en ole saanut heitettyä pois. Luomivärisivellin kaipaa itse luomiväriä, missä mokoma lienee. Kynäarsenaalilla voin piirtää itselleni silmät ja huulituotteilla suun, olen kuullut että molempiin kannattaa panostaa samanaikaisesti!

IsaDoran kulmakynä on lempituotteitani: se on melko vaalea, mutta ei lainkaan punertava. Pysyykin hyvin. Jos oikein riehaannun, käytän saman merkin läskikynää kirkastamaan katsetta. Tämä tapahtuu äärettömän harvoin, koska inhoan sen tunnetta silmässä. Ripsiväriä taas käytän nykyisin melkein päivittäin, ja muutos johtuu siitä, että tuon ripsarin saa HELPOSTI irti naamasta lämpimällä vedellä ja sillä saippualla mikä nyt sattuu käden ulottuvilla olemaan. (Valitettavasti se ei kestä nukkumista keskellä päivää.)

Yves Rocherin huulikiillot* keskellä ovat myös mainioita. Huulirasvamaisia ja vähän sävyttäviä. Päivittäisessä käytössä, usein myös poskipunana. Niiden alla on Henkkamaukan huulipuna sävyssä Fierce. Ostin sen femmalla etsittyäni oranssinpinkkiä pitkään ja löydettyäni Chanelin La Favoriten, jota en raaskinut ostaa. Tämä taasen kestää nukkumisen jopa yöllä!

 

*Saatu blogin kautta.

P.S. Ai mistä otsikko? No tästä:

***

What's in my hand-/training bag? Quite a lot I'd say!

Pages