Ladataan...

Hello Helloo! 

Pikainen postaus tänne - kuten arvelinkin harkka ja uusi elämä pitää kiireisenä. Tällähetkellä totullen uuteen kaupunkiin, uusiin kuvioihin ja harjoitteluun. Olen siis Cosmopolitanilla harjoittelijana! :) Olen online-harjoittelija ja yksi unelma tuli todellakin toteen, kun sain vastaavan paikan. Kaiken lisäksi asun kämpässä, jossa todella viihdyn. Elämäni Helsingissä ja Cosmolla on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Tykkään Helsingistä kaupunkina ja odotan, että saan paremmin tutustua koko kaupunkiin, eikä mennä aina samoihin keskustan kauppoihin ja kahviloihin.

Harjoittelussa Cosmolla olen tehnyt paljon sisältöä MyCosmoon. Aloittelin artikkelien kääntämisellä, rupesin tekemään päivän tyyli -kollaaseja, auttamaan Cosmopolitan Beauty Awardsien järjestämisessä. :) Työtiimi on mahtava, niinkuin ajattelinkin ja päivät ja viikot vilisevät silmien edestä. Siellä Cosmon toimituksella kirjoittelen siis menemään jouluun asti harjoittelijana ja melkein kuukauden olen ehtinyt olla! 

Harkasta aion tehdä postauksen ja aion tehdä myös omilla tunnuksilla MyCosmoon postauksia. Mietin ehkä jotain ''Päivä Cosmon harjoittelijana'' tyyppistä juttua. Jos jotain tulee mieleen, kysykää, ehdottakaa postausideoita. :) 

 

Mutta, olen siis viihtynyt myös Helsingissä. Kun ekat viikot Helsingissä asui, kelitkin olivat yhtä kirkas kuin mieli. Aurinko paistoi ja ilma oli kaunis. Nyt sitten yhtäkkiä onkin kylmät ilmat, milloin sataa vettä ja on tosi ankea sää. Talvi tulee, onneksi voi jo pitää talvitakkia, ettei tartte paleltua? Kesän jälkeen mielestäni syksy ja ekat pakkaset  ja kylmät ilmat on pahempaa kuin se -30astetta, kun siihen ei ole kesän jälkeen tottunut. Tai yleensä ainakin ;) 

Helsingissä aika paljon tosiaan tullut käytyä kaupoissa, jotka jo tietää. Mutta tänävuonna kävin ensimmäistä kertaa valokarnevaaleilla. Oli kyllä aika mahtavaa :) 

Olen siis tosi hyvin asettunut Helsinkiin. Ensimmäistä kertaa elämässäni koen, että tänne voin jäädä. Enkä ole heti muuttokuorman purettua heti lähdössä pois. :D Vaikka Joensuussakin viihdyin kolme vuotta, taisin aika nopeasti sanoa että tänne minä en asetu. Nimimerkillä tuuliviiri. Perheeni ja ystäväni ovat olleet onnessaan, kun sanoin että täällä mä viihdyn. Heidän reaktio oli, että no vihdoin. Hupsista. 

Mutta joo - mitäpä sitä jäämään, kun mikään siellä Joensuussa ei pidättele. Mielellään tosiaan lähden kohti uusia seikkailuja, ei tulisi mieleen oikein Kuopioonkaan tai savoon palata. Lähteminen ei ensimmäistä kertaa ikinä, pelottanut oikeastaan yhtään. Okei, ei ainakaan niin paljoa kuin yleensä ;) No anyway. Hyvillä fiiliksillä siis :) 

Teen tässä postauksen minun kämpästä ajatuksena postauksen viikonlopulle. Hieman kuvia siis luvassa! 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille :) 

Ladataan...

Heips Helsingistä! 

Täällä sitä viikko on asuttu ja ehdin olla jo viikon harjoittelussa Cosmopolitanilla... En voi kyllä kuin vain odottaa mitä seuraavat viikot tuo tullessaan. Olen INNOISSANI! <3  

 

 

 

Muutin siis viikko sitten Helsinkiin, ja Joensuulle sanoin heipat kaksi viikkoa sitten. Silloin kun kämppä tyhjeni, taisi tulla ekaa kertaa haikeus. Ei ole enää Joensuun kämppään menemistä! Vaikka pieniä vaikeuksia muuttamisen ja muiden käytännön asioiden kanssa täällä Helsingissä on ollut, ei ole epäilystäkään ettenkö olisi tehnyt oikeaa valintaa vaihtaessani kaupunkia. 

Tuntui kyllä, että siihen Joensuun kämpän siivoamiseen ja pakkaamiseen meni ikuisuus. Kun viikko sitten tulin Helsinkiin, taisin 80% tavaroistani purkaa päivässä. Tietenkin sitä haluaa uuden kämpän nopeasti järjestykseen - ja noi 20% laatikoista voi odottaa vielä? Ja verhot on paikallaan hyvällä tuurilla ennen joulua. Ne on mennyt muutossa ryppyyn. Silittäminen? Ei ole minulle. 

 

Ylläoleva quote kuvastaa mun pakkausprosessia Joensuussa.

 

Viikon asuin kotona, sillä tehtiin muutto perheeni kanssa ja heille se onnistui näin parhaiten. Oli ihan kivaa olla kotona, vaikka jännitin kyllä melko paljon tulevaa elämänmuutosta!

Mutta mitä jälleen kerran takkuilevaan blogiin tulee. Minä, ja tekniset ongelmat vol.122424121. Olen ollu kämpilläni lähes viikon ilman nettiä. En tiennyt, että Helsingissä voisi käydä näin? (Jos verrataan kotipaikkakuntaani, joka ei ole varmaan 3G:stä kuullut, mutta silti siellä Sonera toimii?) Puhelimen netti toimii siis muualla, paitsi uudessa asumuksessani. Asiaa on selvitetty ja tänään viimeistään meinasi hermot mennä, kun Facebookiin ei voinut kirjautua enää sitäkään vertaa, ja en voinut Whatsappailla ystäväni kanssa. 

Läppäri on siis pysynyt viikon kiinni - ja telkkarista olen katsonut mielettömän ''hyviä'' sarjoja, koukkuuntunut uudestaan Salkkareihin (!!!) Kunnes löysin muuttolaatikoiden pohjalta Sinkkuelämää ja Frendien kaikki dvd-boksit. Hallelujah. Meinasin myydä ne kirpparilla, mutta taidan moiset klassikot pitää tälläisten hätätilanteiden varalta. 

 

Nyt aion kuunnella Jess Glynnen -albumia (Take Me Home -biisi on mahtava!) ja ehkä hieman katsoa telkkaria... Sinkkuelämää vai Frendit? 

-Marjo

Ladataan...

Moikka!

Tässä linkkin postaukseeni MyCosmossa. https://mycosmo.fi/article/marjoriikkaa/dream-internship

Jos kirjoittelen MyCosmoon, laitan tänne linkkiä. Vuosi sitten vaihdoin blogialustaa Lily sivustolle, ja silloin aloitin myös kirjoittamaan MyCosmoon artikkeleita, tavallaan sattumalta. Ensimmäinen artikkeli on tässä:  https://mycosmo.fi/article/marjoriikkaa/dare-to-believe ; ja se käsittelee unelmien toteuttamista. Se huomioitiin Cosmon toimituksesta, kuten myös muita artikkeleitani. Esimerkiksi tämä, jonka kirjoitin Sheryl Sandbergin Lean In -kirjasta: https://mycosmo.fi/article/marjoriikkaa/what-would-you-do-if-you-weren-t-afraid

Tavallaan se jäi päälle, että sinne kirjoitan tietyn tyylisiä ''pohdiskelevia'' artikkeleita ja tänne taas lifestylea. Tiedän, ettei kannattaisi kirjoittaa kahta blogia, kun välillä en edes yhteenkään kirjoittele. Mutta ei tässä pohjalla sen kummempia ole. :) 

Mutta joo, asiasta viidenteen? Viikonloppuna sanoin heipat Joensuulle. On ollut ihan hyvä fiilis, mutta toisaalta mietin että haikeaa, etten tule siihen kämppään enää astumaan. Yksi aikakausi päättyy, ja vaikka vielä opiskelijoita ollaankin niin todellakin uusi lehti kääntyy. Keskiviikkona näen uuden kämpän ja viikonloppuna sitten tehdään The Muutto. Tällähetkellä vietän viikon kotimaisemissani - muuton järjestäminen onnistui perheelleni parhaiten näin, että ajoitetaan viikonloppuun. Mikäs tässä kotona ollessa? :) 

Ne jotka haluavat blogiani seurata, pistäkää vaikkapa kirjanmerkki, tai toinen vaihtoehto on myös Bloglovin' josta saa myös päivitykset ajantasalla sähköpostiin (se on todella kätevä). Rekisteröidyt ja etsit blogini, ja siellä voi tietty kaikkia kiinnostavia blogeja seurata! (Linkki alla) 

https://www.bloglovin.com ja tässä linkki että löydät minun blogin: https://www.bloglovin.com/blogs/forever-a-day-13757579

Olenhan myös Instassa jota on helppo päivittää nopeasti: @marjoriikkaa

Ja tässä linkki, josta löytyy kaikki mitä olen vuoden aikana MyCosmoon kirjoittanut: https://mycosmo.fi/news/author/marjoriikkaa

Näillä mennään. Koitan ehkä saada jotain ajatuksia kasaan vielä blogin puolelle, sillä hieman alkaa jännittää!!! :D  

-Marjo

 

Pages