Sarjakuvakirjat tekevät järkeä GameStopilla

GameStopin osakkeenomistajat (NYSE: GME): Luuletko Lucky? Tiilien ja kipsisten videopelien jälleenmyyjä toimii tällä hetkellä laittomasti, kun hinta-voitto-suhde on 4,5 kertaa ennakoitua liikevaihtoa seuraavan vuoden aikana ja osinko on yli 10%. Arvioiden mukaan alhainen on yleensä häpeällinen, mikä viittaa siihen, että sijoittajat uskovat, että GameStopin tulot laskevat nopeasti tulevina vuosina.
 
Sen pitäisi olla hermostunut. GameStopissa on pelottava mahdollisuus fiktiivisten videopelipelien tiilen ja laastin jälleenmyyjältä, kun liikenne liikkuu verkossa ja pelit julkaistaan ​​ladattavissa formaateissa. Ongelma ei ole kovin hyvä ja yritys ilmoitti kesäkuun puolivälissä, että se on ”neuvotteluissa kolmansien osapuolten kanssa mahdollisesta liiketoimesta”. Liittynyt tähän ilmoitukseen, mutta GameStopin strategiat näyttävät varovasti alentavan jalanjälkiä, mutta myös monipuolistamalla niitä ei-videopeleihin.
 
Kesäkuun alussa GameStop paljasti viimeisimmän monipuolistamisyrityksen, joka ilmoittaa sarjakuva-myynnin käynnistämisestä 40-paikkaisessa vähittäiskaupassa.

comic-book-getty.jpg

 

Irrota varpaasi musteella
 
Uusi kokeilu sisältää 20 GameStop-brändikauppaa ja 20 ThinkGeek-myymälää. ThinkGeek on ostanut GameStop-pop-kulttuuripeliyrityksen vuonna 2015. Yhtiö on yhteistyössä Diamond Comic -jälleenmyyjien kanssa asentamaan sarjakuvalehtiä näille testivälineille ja myy lähinnä Marvelia ja DC Comicsia muutamilla Image ja Oni Press -tuotteilla. GameStopilla on noin 7 200 myymälää 14 eri maassa, joten tämä on vain pudotus ämpäriin.
 
Voiko GameStop välttää Hastingsin kohtaloa?
 
GameStop todennäköisesti jatkaa sarjakuvakirjojaan kasvaneen keräilyliiketoiminnan menestyksestä. Se toteutti ThinkGeekin hankinnan vuonna 2015.
 
Yhtiö sanoi lausunnossaan, että sarjakuvat ovat usein osa myynninedistämisviihdeteollisuutemme ympäristöä, kuten videopelejä … Tämä on vain pieni lanseeraus, joka tuo Comicsin joihinkin keräystuotteisiin, kun ne vastaavat nykyisten keräilijöiden trendiä jotka työskentelevät markkinoilla … Jos tämä osoittautuu onnistuneeksi, voimme tarkastella myyntipisteitä. ”
 
Vaikka GameStop odottaa kokonaistulojaan ja tulos laskee vuonna 2018, keräilytuoteryhmä kasvoi merkittävästi edellisvuodesta 29%. Ongelma? Kustannusten keruu oli vain 6,9% koko myynnistä.
 
On selvää, että yhtiö pyrkii tulemaan ”pelikulttuurikaupasta” leluilla ja nyt sarjakuvien kanssa kirjasta. Hallinnoinnin mukaan Collectibles-markkinat tulevat 16 miljardiin dollariin vuoteen 2019 mennessä, jolloin yhtiö pystyy laajentamaan 640 miljoonan dollarin 2017 Collector-tulonsa. Viime vuonna yhtiö loi uuden tehtävän, Collectibles-tuotteen johtaja ja palkkasi Janet Bareis Walmartille johtamaan vaivaa. GameStop tekee myös tänä vuonna useita myymälöitä makeoveriksi. Uusi lomake jaetaan 50-50 videopelien ja Collectiblesin välillä. Sen tarkoituksena on laajentaa GameStopin asiakaskuntaa muiden kuin vakavien pelaajien kanssa.
 
Onko se tarpeeksi?
GameStopin pyrkimyksiä löytää lisätuloja myymälöille suositellaan, mutta sijoittajien tulisi tuntea merkittäviä haasteita. Vaikka keräilyliiketoiminta kasvaa mukavasti, vuoden 2017 kollektiivinen liikevaihto laski tosiasiallisesti 650 miljoonan dollarin ja 700 miljoonan dollarin arvosta.
 
Lisäksi ydinpelitoiminta – konsolit, uudet pelit, pelit ja lisävarusteet – on lähes 80% GameStopin myynnistä. Näiden segmenttien odotetaan laskevan viime vuonna Nintendo Switchin julkaisusta, ja johdon ennustettu liikevaihto laskee 2 prosentista 6 prosenttiin vuonna 2018.
 
Samalla useammat pelikustantajat paljastavat tilausohjelmansa. Nämä voivat mahdollisesti irrottaa joidenkin pelaajien, jotka käyttivät pelin viime vuonna yli 23% GameStopin liiketoiminnasta.
 
Lisäksi tulevassa Minecraft: Story-tilassa Netflix mahdollistaa katsojien mahdollisuuden tehdä interaktiivisia näyttövalintoja. Vaikka peli ei täsmälleen vastannut peliä, ilmoitus oli huolissaan siitä, että streaming Giant voisi lopulta päästä videopeleihin. Netflix puolestaan ​​kieltäytyi pelaamisesta, ja uskon, että streaming-pelit ovat kaistanleveyttä. Silti julkaisu antoi Gamestop-sijoittajille toisen huolen.
 
Niinpä sarjakuvaus voi auttaa lisäämään joitain dollareita ja varmasti on synergistinen Gaming- ja Geek-kulttuuri (en todellakaan tiedä miksi GameStop ei ajattele sitä ennen). Mutta ei todennäköisesti ole suuri ero näissä suuremmissa Trendeissä.
 
Houkuttelemalla mutta …
 
GameStopin pienin P / E-suhde ja 10 prosentin osinkotuotto ovat hirveän houkuttelevia, ja vaikka omistan joitakin osakkeita, se on yksi valintani alemmasta vakaumuksesta ja hyvin pienestä kohdistamisesta. Silti, jos yritys voi selvittää, miten tehdä ”kokemukselliset” kaupat tarpeeksi pitämään liikennettä ja jos fyysiset pelit eivät laskeudu niin nopeasti kuin pelkäävät, varastot voivat olla hyvä buyout. Mutta älä tee mitään väärää: keräämällä kasvua ja uuden sarjakuvan yrityksestä tämä on erittäin riskialtista investointi.
 
GameStop ei ole meidän ”Osta” -luettelossamme, mutta nämä 10 osaketta ovat
 
Investointi neroihin David ja Tom Gardner julkaisivat parhaan varastointinsa ostamaan – ja he voisivat maksaa kuuntelusta. Erityisesti kun katsotaan, että niiden keskimääräinen osakekurssi kasvaa 353 prosenttia verrattuna vain 81 prosenttiin S & P 500: sta.
 
He vain jakavat, mitä he ajattelevat olevan kymmenen suurinta sijoittajaa ostamaan vain heidän palvelunsa jäsen Motley Fool Stock Advisor … ja GameStopilla ei ollut niitä! Se on oikein – he ajattelevat, että nämä 10 kantoja ovat vieläkin paremmat.
 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *