hääintoilua ja tarve kiropraktikolle

gg and the moon

Uskokaa tai älkää, täällä meidän lomalla on ollut todella kiireistä! J:n siskon häät olivat toissapäivänä (onnea vielä <3) ja ennen sitä siivosimme koko talon kirjaimellisesti lattiasta kattoon, kävimme ostamassa viimeisiä tarvikkeita häitä varten, käyty pre-wedding pizzalla koko suvun kanssa ja mikä parasta, hengailtu kolmen maailman ihanimman koiran kanssa. Olen aivan taivaassa. J:n vanhempien, siskon ja veljen koirat ovat kaikki nyt siis yhden katon alla muutaman päivän ajan ja olemme nukkuneet niistä kahden kanssa. Parasta.

Olen sen verran introvertti, että kolmen päivän mittainen hengailu yli 20 ihmisen kanssa on vienyt kaiken energian. Eilen meille on tullut vieraita heti aamusta ja ollaan syöty aamiaista ja brunssia yhdessä. J:n vanhin veli on kokki ja hänen kanssaan keskustelu ruuasta ja itse asiassa kaikesta mahdollisesta on maailman inspiroivinta. Terveellistä, yksinkertaista ja super herkullista ruokaa on oikeasti todella helppo tehdä, kunhan viitsii ja tuo uusia raaka-aineita elämään rutiineiksi.

Ikävä asia on se, että selkäni ja niskani ovat menneet jotenkin aivan jumiin ja rikki. Eräänä päivänä viime keväänä aamuyön tunneilla käänsin kylkeä sängyssä ja niskassani muljahti jokin jumauttaen pääni yhteen asentoon moneksi päiväksi. Sen jälkeen niskani ei ole oikein palautunut normaaliksi, vaan on ollu todella herkkä ja kipuileva. Nyt sitten koen elämäni pahinta selkäkipua ja oikealle kääntyminen säteilee niskasta keskiselkään asti. Yritän tänään saada ajan kiropraktikolle lähipäiville, tuntuu, että koko selkäni kaipaa avaamista. Toivon todella, että se auttaa (heti)! On muuten ihan todella siistiä, kuinka melkeinpä kaikki tutuista täällä käy säännöllisesti kiropraktikolla, niin eri meininki ja asenteet kuin Suomessa tämän suhteen.

- GG

Kommentoi