...where the magic happens

Epämukavuusalue, there the magic happens. 

Epämukavuusalueella kiikkuminen on kamalaa ja ihanaa. Luonteelleni on ominaista, että aina kun ajattelen olevani tyytyväinen ja elämän olevan mukavan tasaista, niin jostain eteeni tupsahtaa jotain ärsyttävän kutkuttavan jännittävää ja taas mennään. Joskus luulin ajautuvani vahingossa kaiken maailman ihme tilanteisiin, mutta olisiko jo aika tunnustaa itselleni, että taidan minä ainakin alitajuisesti hakeutua sellaisiin :D 

Jokainen varmaan tietää, että epämukavuusalueella toimiminen voi olla super stressaavaa, mutta minä otan sen haasteena, jonka haluan voittaa. Kinkkisissä tilanteissa olen tuotteliaimillani. Tiedän, että menen läpi vaikka harmaan kiven, jos haluan tarpeeksi jotain asiaa. Tavoittelemisen arvoisen asian havaittuani, olen todellakin valmis menemään epämukavuusalueelle. Aseenani pelkoa, jännitystä ja stressiä vastaan toimii kunnianhimo. Läheiseni usein naureskelevat, että taas se on keksinyt jonkun pakkomielteen ja projektin itselleen :D Se onnistumisen tunne on vain niin palkitseva, että se on se bensa, joka saa minut liekkeihin joka kerta. Tavoitteet ja unelmat on tehty saavutettaviksi!  

Vaadin itseltäni aika paljon, joten en aina, onnistumisesta huolimatta, osaa olla täysin tyytyväinen tulokseen. Tiedän sen kuulostavan hullulta, mutta usein mietin kuinka olisin voinut vielä tehdä jonkun asian paremmin tai saavuttaa tavoitteeni nopeammin. Tämä luonteenpiirteeni on rasittava, mutta toisaalta se myös potkii sopivasti haastamaan itseäni kerta toisensa jälkeen. 

Inhoan epäonnistumista ja häviämistä yli kaiken. Aina ei kuitenkaan voi voittaa, joten minun on ollut pakko opetella keino, millä pääsen epäonnistumisesta johtuvan turhautuneisuuden ja pettymyksen yli. Tämä ei ollut siis tarkoitettu. Asioiden kuului mennä juuri näin. Pakko se on vaan luottaa elämään ja monesti myöhemmin huomaankin, miksi tietyt asiat eivät menneetkään niin kuin itse olisin halunnut. 

Onko sinulla just nyt jokin tavoittelemisen arvoinen haave? Minulla on, montakin :D 

 

toppi Cubus // hame mango // laukku Gucci // kengät Michael Kors

Kommentoi