The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette-Ensivaikutelma

Otsikkokin sen kertoo, mitä tämä postaus tulee pitämään sisällään. Halusin kirjoitella ensivaikutelman paljon hypetetystä, suositun Youtube-tähti Jaclyn Hillin Morphelle suunnittelemasta  35 sävyn luomiväripaletista. Paletissa on luomivärejä laidasta laitaan, erilaisin sävyin ja tekstuurein. Selkeää glittersävyä paletissa ei mielestäni ole, mikä on ehdoton plussa minulle.

Palettia olen ehtinyt testata kerran, ja koitin käyttää mahdollisiman montaa eri sävyä. Testailin myös kämmenselälle sävyjä eri levitystekniikoin.

Olen lievästi sanottuna ”vähän” myöhässä arvosteluni kanssa, sillä Jaclyn on ehtinyt julkaista jo toisenkin paletin tässä ennen arvosteluani. Jos on muitakin, jotka haluavat aina odottaa kovimman ”hypen” ohi, niin tämä arvostelu on juuri sinulle 🙂

Kuvailisin paletin sävymaailmaa enemmän lämpimäksi, kuin kylmäksi. Paletissa on myös upeita koralliin, pinkkiin ja viileään taupeen taittavia sävyjä.

Paletin vasen alareuna sisältää turkoosin, jadenvihreän ja intensiivisen violetin sävyjä.

Paletin oikeassa alareunassa on paletin tummin sävy: Abyss. Abyss ei ole intensiivisen musta, vaan todella tumma hiilenruskea. Alla kuvaa paletin tummimmista sävyistä, joita aion itse käyttää rajauksena silmämeikissä (Abyss on ylin swatch):

Paletin oikeassa yläreunassa (alla) ovat paletin ”helmet”, jos minulta kysytään. Ihana, kultaisena hehkuva korallipinkki ”Sissy” ja persikkainen ”Little Lady” ovat omia suosikkejani. Kuvassa näkyy myös todella hyvä häivytyssävy ”M.F.E.O.” ja tummempi ”Pukey”. Edellämainitut häivytyssävyt ovat täysin mattaisia.

Paletin kaksi vaaleinta sävyä (alla) ovat keltapohjainen ”Enlight” ja neutraali helmiäinen ”Beam”. Sävyt ovat helmiäisiä, eikä niissä ole isoja glitterhiukkasia joukossa. Nämä toimivat omalla, vaalealla mutta keltapohjaisella ihollani ihan mielettömän hyvin. Ihania silmän sisänurkan sekä kulmaluun korostamiseen <3

Kokonaisuutena: Tässä paletissa on mielestäni kaikki tarvittava onnistuneeseen silmämeikkiin. Löytyy vaaleita korostusvärejä, keskitummia häivytyssävyjä, tummempia ja täyteläisiä mattasävyjä, sekä muutama ”villi kortti” värikkäämpiä sävyjä.Morphen luomivärit eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja. Luomivärien laatu ainakin ensitestailulla vaikutti todella lupaavalle.

Luomella sävyt häivyttyivät hyvin, mutta pigmentti pysyi intensiivisestä blendauksesta huolimatta. Tiedättekö luomivärit, jotka katoavat luomelta kuin tuhka tuuleen häivyttäessä? Nämä eivät ole sellaisia. Pigmentti jää luomeen, ja sitä on helppo työstää. Suosittelen vain hipaisemaan siveltimellä luomiväriä, niin pigmenttisiä nämä ovat. Ainut puute paletissa on siitä puuttuva, intensiivinen pikimusta-rajauksessa tykkäisin käyttää todella pigmenttistä mustaa luomiväriä, en haaleaa hiilenmustaa.

Oma palettini on ostettu Cult Beautysta. Hintaa paletilla on 39 puntaa, mikä on reilu 43 euroa. Hintalaatusuhde on todellakin kohdallaan.

Lyhykäisyydessään: Olen vaikuttunut, ja odotan innolla yhteistä taivaltamme. 🙂

-Iina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *