Ladataan...
The Good Morning

Kaupallinen yhteistyö: RFSU

Tervetuloa karkkikauppaan! RFSU:n kondomien uudet upeat pakkaukset vievät kondomiassosiaatiot taiteeseen:

Minusta on tullut tämän kondomiyhteistyön myötä kyllä vähän kondomihifistelijä. Istuva, laadukas ja sopiva kondomi on suojatun seksin a ja o. 

Minua kiinnostaisi tietää, millä perusteella miehet (tai naiset) valikoivat kondominsa. Kuinka moni mies esimerkiksi iskee liukuhihnalle perus magicit miettimättä sen kummemmin, mikä kondomi istuisi parhaiten juuri hänen tarpeisiinsa? Entä naiset - kuinka he voivat ennustaa vaikkapava tulevien kumppaniensa mittoja kondomikaupoilla?

No, perus magicilla pääsee varmasti jo pitkälle, mutta kondomeissa on myös paljon eroja. Mikäli niiden käytöstä ei siis syystä tai toisesta pidä, kannattaa ensin varmistaa, että käyttää itselleen sopivia kumeja, ennen kuin levittää kondomien valivali-sanomaa, josta puhuimme viime postauksessa.

Mitä RFSU:n kondomeihin tulee, jokaiselle löytyy jotakin: penemmille tai isommille peniksille, nypytettynä, juomutettuna, verenkiertoa vilkastuttavalla L-arginiinilla voideltuna, lateksittomana, ohuen ohuena, banana splitin makuisena tai täydellisellä muotoilulla ja istuvuudella varusteltuna. 

Olen ihastunut RFSU:n uusien kondomipakkauksien estetiikkaan siinä määrin, että niistä on tullut yksi kotini tärkeimmistä sisustuselementeistä; niillä on paikka kultaisella tarjottimella lipaston pällä. Pidän tästä ystävieni tituleeraamasta kondomialttarista hyvin paljon ja siitä syntyy myös keskustelua lähes joka kerta, kun luonani vieraillaan. Spread the word!

Käydäänpä läpi 9 erilaista kondomia RFSU:n valikolimasta.

Grande. Kondomi puristaa, rullautuu pois, jää puoliväliin tai ei edes mahdu kunnolla rullautumaan paikoillensa? Nämä kondomit on tehty vähän isomman varustuksen tarpeisiin ja ovat RFSU:n levein ja pisin kondomimalli. Grandea on saatavilla Yliopiston Apteekeissa ja Stockmannilla.

Tight. Tämä kondomi on kooltaan hieman standardikokoista kondomia lyhyempi ja kapeampi ja takaa täten hyvän istuvuuden ja paikoillaan pysyvyyden hieman pienemmille peniksille. Tight-kondomeja on saatavilla ainoastaan nettikaupoista.

So Sensitive. Hyvästi "en mä voi käyttää kortsuja, kun mulla on lateksiallergia" -syyt ja tekosyyt olla käyttämättä kondomia. So Sensitive -kondomit ovat polyuretaanimuovista valmistettuja lateksittomia, peruskokoisia kondomeja. Saatavilla Keskon hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja S-ryhmän isoimmista marketeista. 

Thin. Voiko pikkujouluisempaa esillepanoa olla, kysynpä vaan. Kondomialttarillani on etäpesäkkeitä myös jääkaapin ovessa. Gotta stay safe everywhere! Thin-kondomi on nimensä mukaan ohut. Omien kokemuksieni mukaan tämä on yksi parhaista kondomeista. Kokonsa puolesta Thin asettuu keski- eli peruskokoisiin kondomeihin. Kondomeja on saatavilla kaikista S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoista.

Beyond Thin. Tämä kondomi puolestaan on "sensaatiomaisen ohut" ja sen luvataan tuntuvan "kuin ilman". Ohuudestaan huolimatta se on kuitenkin yhtä kestävä kuin standardikondomit. Mikäli huomaamattomuus on kondomissa sinulle tärkein kriteeri, suosittelen tämän tai edellisen Thin-kondomin kokeilemista. Beyond Thin on hieman pienempi kooltaan kuin standardikondomi. Mistä? Citymarketeista ja hyvinvarustelluista K-kaupoista.

Power Boost. Tämän kondomin luvataan nimensä mukaan buustaavan molempien yhdyntäkokemusta. Power Boostissa kondomissa on sekä nypytystä että juomutusta ja se sisältää L-arginiinia, joka vilkastuttaa verenkiertoa, mikä voi mahdollisesti buustata erektiota. Tämän kondomi on ns. peruskokoinen. Saatavana Citymarketeista sekä hyvinvarustelluista K-supermarketeista ja K-marketeista.

Näkken. Näkkenin juomupinnan tarkoitus on lisätä hyvässä määrin kitkaa ja tuntoherkkyyttä molemmille. Kokonsa puolesta se asettuu peruskokoisiin kondomeihin. Näkken-kondomeja on saatavilla kaikista S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoista.

Sweet. Anyone wanna spice sweet things up? Okei, en ole tavannut yhtäkään täysi-ikäistä ihmistä, joille makukondomit olisivat se juttu, mutta en toisaalta myöskään sellaista ihmistä, jolle itse peruskondomin maku olisi se juttu. Joten myönnetään, ovathan makukortsut hauskaa vaihtelua! Pidettävä ehdottomasti kulhossa yöpöydällä, jotta voi valita maun sitten päivän fiiliksen mukaan. Makukondomit ovat myös hyvä muistutus siitä, että suuseksinkin aikana tulee suojautua seksitaudeilta. Sweet-kortsut löydät hyvinvarustelluista K-supermarketeista ja K-marketeista. (Piña Colada ei esiinny kuvassa, mutta kuuluu myös pakettiin!)

Magic. Vanha kunnon Magic on yksi Suomen myydyimmistä kondomeista. "Klassikko, joka puristaa parhaasta paikasta", sanoo RFSU. Mitäpä siihen lisäämään. Magiceja on saatavilla kaikista päivittäistavarakaupoista, kioskeista, apteekeista, huoltoasemista, tavarataloista/you name it.

Kauas on kyllä tultu ajoista, kun kondomina käytettiin sian suolta tai kankaanpalaa. Nykyään seksi voi olla hyvinkin hygieenistä ja mukavaa. Ihanaa pikkujoulukautta kaikille ja muistakaahan suojautua!

PS. meikäläisen instassa arvotaan paketti kaikkia edellä mainittuja kondomeja. Käy osallistumassa arvontaan torstaihin 22.11. klo 18 mennessä @kaisaminni, mikäli kondomien stäkkäys olisi paikallaan!

Ladataan...

Ladataan...
The Good Morning

Kaupallinen yhteistyö: Sinful

Unohda 24 päivän suklaamaratoni ennen vuoden suklaisinta juhlaa - täältä tulee joulukalenteri sokerittomana, nautinnollisempana, osallistavampana ja terveellisempänä kuin koskaan. Täältä tulee seksilelujoulukalenteri, eli kaikki mitä olet aina joulukuulta halunnut!

Saatoin innostua ihan pikkuisen, kun kuulin Sinfulin joulukalenterista. Tässä kalenterissa on yhteensä 11 seksilelua, 6 hellä bondage -tuotetta, 3 tuotetta esileikkiin ja 4 "muuta" seksitarviketta - kaikki piilossa hopeilla kimalteilla koristellun mattamustan kalenterin sisällä odottamassa pimeiden päivien kulumista.

Kaikista inhottavinta onkin ollut se, että jouduin itse aukomaan kaikki kalenterin luukut, jotta voisin kertoa teille kalenterista tietäen sen koko sisällön. No, hankkikaa te autenttinen Sinful-joulunodotus puolestani! Toisaalta, sain jouluaattokokemuksen keskellä harmainta marraskuuta, joten ehkä sekin oli ööö no, parasta mitä marraskuussa voi tapahtua. 

Täytyy aivan rehellisyyden nimissä sanoa, että minulla oli omat epäilykseni liittyen kalenterin tuotteiden laadukkuuteen. Kaikki sokkona ostettu mietityttää ihan syystä. No, nämä epäilykset tuhoutui saman tien, kun pääsin luukkujen availun pariin. Olin aidosti niin innoissani kylpiessäni seksimaterialismin yltäkylläisyydessä. Kyseessä on todella tarkasti harkittu ja laadukas kokonaisuus, joissa - uskokaa tai älkää - yksikään luukku ei ole täyttötuote. Nyt on siis minullakin kunnon arsenaali kaikenlaista, mitä en välttämättä edes tiennyt haluavani kokeilla ja mikä on sittemmin osoittautunut melkeinpä lempparijutuksi. Todella lämmin suositus!

Oli joulukalenteri mitä lajia hyvänsä, kyllähän sitä aina jo ykkösluukun kohdalla miettii, mikä ylläri odottaa jouluaatossa. 23 päivän odotuksen jälkeen se usein on antiklimaattisesti kuvakalentereissa aina Jeesus, suklaakalentereissa luukussa on vaaau pariovet ja sisällä vähän isompi konvehti - ihan kuin jouluna ei muutenkin tulisi syötyä suklaata vähän enemmän. Noh, Sinfulin joulukalenterissa jouluaatossa ei arvaten ole Jeesusta eikä edes pariovia. Ylläri on itseasiassa niin napakymppi, kuin voi jouluaattoluukku olla. Itse olen haaveillut kyseisestä tuotteesta jo tovin, ja nyt sen sain! Valitettavasti en saa kertoa, mikä ylläri siellä odottaa, mutta sanon, että pariskunnille sille voi hyvinkin tulla jouluaattona käyttöä. Hih hih hii!

Kaikista paras hankinta kalenteri on yhteiseksi pariskunnalle, mutta kyllä siitä sinkutkin ilon irti saa, kunhan on leikkisiä kavereita, joiden kanssa luukkujen sisältöä hypistellä. Ja kukapa ei haluaisi hypistellä? Näen jo Tinder-viestit, joissa tiedustellaan, löytyisikö lähistöltä kasiluukun avaajaa... 

Kalenteri on tilattavissa Sinfulin verkkokaupassa täällä. Mikäli lämpesit idealle, kannattaa tilaus tehdä pikimmiten, ennen kuin kalenteri on loppuunmyyty! Sinfulilta löydät myös muut seksilelut.

Joulukuuta odotellessa!

Ladataan...

Pages