19 v yrittäjä?

Enpä olisi nuorempana uskonut, että ryhdyn yrittäjäksi heti lukion jälkeen. Tuo kuulostaa vieläkin niin absurdilta, haha! Ajattelin elämäntarinani menevän sen perinteisen kaavan mukaan, jossa alle parikymppisenä haaveillaan korkeintaan paikasta yliopistossa tai välivuodesta Austraaliassa.

Jotenkin hullua että sitä on koko pienen ikänsä miettinyt mikä minusta tulee isona ja sitten yhtäkkiä olen allekirjoittamassa lappua toiminimen perustamiseksi. Yrittäjäkö? Olen kyllä aina halunnut yrittää, mutten ole tarkkaan tiennyt mitä. Ajat ovat muuttuneet ja yritän näköjään nyt jotain, mille ei ollut edes ammattinimikettä joitain vuosia sitten.

Hulluinta on se, että tuntuu kuin olisin vasta eilen ollut kasiluokan yrittäjyyskurssilla, jossa ryhmäni yritys lanseerasi uuden hittituotteensa: Sport Puuro! Vai päädyimmeköhän me sittenkin siihen Sport Hernekeittoon? No, en ole ihan varma, mutta pointti oli se, että silloin nauratti ja pelleilytti koko juttu ja nyt tämä onkin jo totisinta totta. Onneksi nauru ja pelleily ovat tosin edelleen vahvasti mukana kuvioissa.

Selvennykseksi: En siis ole lanseeraamassa mitään tuotteita, vaan toiminimeni on tämä blogi ja kaikki siitä poikiva oheistoiminta. Blogissa asiat eivät muutu suuntaan eikä toiseen, ei siis hätää siitä. Ja onneksi sinne opiskelemaankin ehtii vielä hyvin!

Vielä aluillaan oleva elämänkertani sai siis juuri uuden luvun: "Yrittäjäksi 19-vuotiaana." Toivottavasti seuraava luku ei ole "Konkurssi ja mental breakdown 20-vuotiaana"

Kippis!

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Lasilliselle tämän kunniaksi! Kuhan kummallakin natsaa vapaat :DDDDD

Kaisa Merelä

Ehdottomasti! :D Viestaillaan!

Mpouta (Ei varmistettu)

Hyvä Kaisa! Onnea ja tsemppiä!

Kaisa Merelä

Kiitos paljon! :)

Essi (Ei varmistettu)

Jee hyvä Kaisa! Onnea! <3

Mulla samanlaiset kuviot meneillään! Toiminimeä pukkaa :)

Jenna (Ei varmistettu) http://www.kaksiyhdenhinnalla.com/

Tuntuu, että tosi monet bloggaajat ovat alkaneet yrittäjiksi, tai siis laittaneet toiminimen pystyyn, tässä viime aikoina. Ihan fiksua kyllä :) Tsemppiä!

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.fi

Huippua, paljon tsemppiä sulle!! :):)

Henriikka (Ei varmistettu) http://www.arroyodelavida.blogspot.com

Oli ihan pakko tulla kommentoimaan kun aihe on itsellekin hyvin ajankohtainen. Laitoin myös oman toiminimen pystyyn viime kesänä ja sen jälkeen olenkin tehnyt erilaisia valokuvaushommia ja pieniä blogiin liittyviä juttuja oman yritykseni puitteissa. Vaikka tämä oma yrittäminen ei vielä näin koulun ja toisen työpaikan ohella täysipäiväistä olekaan, niin on silti ihanaa toteuttaa itseään ja kehittää omaa juttuaan eteenpäin. Jostain se on kuitenkin aina aloitettava.

Postasin juuri eilen instagramin puolelle Robert Browningin osuvan lainauksen: "Ihmisen pitäisi aina kurottaa pidemmälle kuin mihin hän ulottuu, miksi muuten taivas olisi olemassa". Viisaita sanoja, jotka muistuttavat ponnistelemaan ja tekemään töitä omien unelmien eteen. Haluan ainakin itse uskoa, että jossain vaiheessa työnteko kantaa hedelmää, jolloin voi katsoa taaksepäin mennyttä aikaa onnellisena siitä, että on joskus uskaltanut yrittää. :)

Paljon onnea siis uuden yrityksen johdosta ja kivaa joulun odotusta! :)

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Kippis todellakin! Hyvä sinä!! :)

Minttu MAMI GO GO (Ei varmistettu)

JIHUUUUUUUU!!

Enri (Ei varmistettu)

Tiesin tietysti, että olet nuori, mutta en tiennyt, että noin nuori :-)
35 v. perheenäiti käy harvase päivä nappaamassa täältä jonkun reseptin. Viimeks tuli kokeiltua mikrosuklaakakkua ja kyllä lähti kakkuhimot. Kiitos mahtavasta blogista ja onnea tulevaan!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.