24 tunnin paasto, miksi? -video

Apua. Että tämänkin päivän piti koittaa kun kaivaudun Snapchatin pimeän salaisen intiimistä tunnelmasta päivänvaloon kameran eteen pätemään. Miten voi olla niin helppoa puhua pari spontaania ajatusta Snapchattiin, jonka jälkeen kelat lähtee hyrräämään kovempaa ja tulee höpötettyä melkein esseen verran? Ihan luonnollisesti, ihan itsestään. Ja miten niin helvetin vaikeaa painaa kamerasta REC? Että nyt muuten puhun teille asiaa ja pitkään! Kiitos editointiohjelmien, minuutin hiljaisuudet vihaten itseäni on voinut leikata pois. Nauttikaa ensiaskeleista ja kiusaantuneisuudestani! :D PS. Olen videon kuvaushetkellä paastolla, eli en ole aina ole noin yli-innokas ja pärinöissä :D

 

Kommentit

Jutta (Ei varmistettu)

OOT IHANA lissää videoita

Kaisa Merelä

Kiitos! <3 <3

I (Ei varmistettu)

Oho, siis ihan loistava video! Sua kuuntelee niin mielellään! Ootko harkinnu lähteväs opiskelee puheviestintää? Täs oli jotain sellasta vanhaa Kaisaa, jonka blogia aloin lukea. Jee!

Kaisa Merelä

Vau kiitos! Haha, taisin joskus lukiossa harkita mut sit päätinki kurotella vielä korkeemmalle ;*

Maria (Ei varmistettu)

Millä perusteella paaston jälkeen ravinteet imeytyvät paremmin? Itse en ainakaan osaa järkeillä miten toi toimisi. :) Ihan samalla tavalla ruuansulatusentsyymit toimivat paaston jälkeenkin ja suolen imeytymispinta-ala pysyy samana.

Kaisa Merelä

Moikka! Netistä löytyy tosta tietoa varmasti mutta luulisin että johtuu ainakin osittain siitä kun mahalaukun ja suoliston pinnat on "paljaana" niin ravinteet pääsee hyvin kosketuksiin niiden kanssa. Vähän samalla idealla kun ravinteikkaat ruuat ja nesteet tulisi syödä/juoda aina ennen ateriointia (esim. vehnänoras) jne. :)

Maria (Ei varmistettu)

Okei, kiiitos!

Pasi Liikanen (Ei varmistettu)

Hyvin vedit! Laadukas video oli kriittisistä uskomuksistasi huolimatta ja inspiraatiota sain. Itselläkin juuri samanlainen paasto menossa, idea tuli alunperin jokin aikaa sitten Kokon Tomilta. Odotan innolla tulevia videoitasi. Videoiden aiheina kiinnostaisi tällä hetkellä itselläni seksuaalisuus ja ((naisten) seksuaalinen) avautuminen. Mutta mitään yhtä kysymystä en osaa nyt muodostaa. Ja niin, voisi deittimaailman muutoksestakin jutella :) (näin sut Olli P:n videolla Mikko K:n tapahtumassa).

Kaisa Merelä

Kiitos Pasi! :) Juuri nuo seksuaalisuus&rakkaus-aiheet kiehtoo muakin! Katsotaan missä vaiheessa oon tarpeeks rento kameran kanssa siihen THE BIG TOPICIIN! <3

Little Notes

Moi Kaisa!

Oot luonnonlahja kameran edessä:) Niin virkistävää kattoo videoo, jossa puhutaan asiaa positiivisella tavalla :) Kiitos! Ja pakko sanoo, sulla on tosi miellyttävä ääni, juontaja-ainesta.

Olis hauska nähdä jatkossa videon muodossa ihan vaikka näitä perus päivä mun kanssa- postauksia!

Anni (Ei varmistettu)

Hei voisko tän toteuttaa myös esim aamusta aamuun, että söis aamupalan ja seuraavana päivänä aamupalan? Vai onko väliä

Kaisa Merelä

Miksei! Illasta iltaan ehkä siks parempi et nälkäisenä voi olla vaikea saada unta, mutta jos uskot että saat unta vaikka oot ollu päivän syömättä niin mikä ettei! :)

Hanna (Ei varmistettu)

Olipas ihanan pirteä video ja mielenkiintoista kuunneltavaa!

Laura (Ei varmistettu)

Hei en yleensä kommentoi mut ihana video, oot hurmaava ja samaan aikaan samaistuttava. Love it! Lisää näitä! Tuli ittelleenki tosi jees fiilis :)

Adele (Ei varmistettu)

Moi Kaisa ja kiitos inspiroivasta blogista! <3

Oon miettinyt paaston kokeilemista jonkin aikaa mutta en ole vielä uskaltautunut. Yleensä olen nälkäisenä tosi kiukkuinen mutta ehkä myös juuri siksi ajatus paastosta kiinnostaa :D Teen kolmivuorotyötä hälisevässä ympäristössä jossa samanaikaisesti vaaditaan jatkuvaa tarkkaavaisuutta ja nopeaa reagointia. Töissä koen lyhyetkin ruokataukoni siis tosi tärkeinä, ilman niitä ei meinaa ajatus toimia ja päätä särkee. En siis ihan heti lähtisi työpäivänä paastoamaan, toisaalta en haluaisi viettää vapaapäiviä kiukkuisena... Kroppa on siis jo koetuksella kolmivuorotyöstä ja mietityttää että sekottaisinko pakkaa liikaa vielä paastoamalla, olisiko sinulla ajatuksia tähän?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.