9 erilaista kondomia - löydä paras sinulle

The Good Morning

Kaupallinen yhteistyö: RFSU

Tervetuloa karkkikauppaan! RFSU:n kondomien uudet upeat pakkaukset vievät kondomiassosiaatiot taiteeseen:

Minusta on tullut tämän kondomiyhteistyön myötä kyllä vähän kondomihifistelijä. Istuva, laadukas ja sopiva kondomi on suojatun seksin a ja o. 

Minua kiinnostaisi tietää, millä perusteella miehet (tai naiset) valikoivat kondominsa. Kuinka moni mies esimerkiksi iskee liukuhihnalle perus magicit miettimättä sen kummemmin, mikä kondomi istuisi parhaiten juuri hänen tarpeisiinsa? Entä naiset - kuinka he voivat ennustaa vaikkapava tulevien kumppaniensa mittoja kondomikaupoilla?

No, perus magicilla pääsee varmasti jo pitkälle, mutta kondomeissa on myös paljon eroja. Mikäli niiden käytöstä ei siis syystä tai toisesta pidä, kannattaa ensin varmistaa, että käyttää itselleen sopivia kumeja, ennen kuin levittää kondomien valivali-sanomaa, josta puhuimme viime postauksessa.

Mitä RFSU:n kondomeihin tulee, jokaiselle löytyy jotakin: penemmille tai isommille peniksille, nypytettynä, juomutettuna, verenkiertoa vilkastuttavalla L-arginiinilla voideltuna, lateksittomana, ohuen ohuena, banana splitin makuisena tai täydellisellä muotoilulla ja istuvuudella varusteltuna. 

Olen ihastunut RFSU:n uusien kondomipakkauksien estetiikkaan siinä määrin, että niistä on tullut yksi kotini tärkeimmistä sisustuselementeistä; niillä on paikka kultaisella tarjottimella lipaston pällä. Pidän tästä ystävieni tituleeraamasta kondomialttarista hyvin paljon ja siitä syntyy myös keskustelua lähes joka kerta, kun luonani vieraillaan. Spread the word!

Käydäänpä läpi 9 erilaista kondomia RFSU:n valikolimasta.

Grande. Kondomi puristaa, rullautuu pois, jää puoliväliin tai ei edes mahdu kunnolla rullautumaan paikoillensa? Nämä kondomit on tehty vähän isomman varustuksen tarpeisiin ja ovat RFSU:n levein ja pisin kondomimalli. Grandea on saatavilla Yliopiston Apteekeissa ja Stockmannilla.

Tight. Tämä kondomi on kooltaan hieman standardikokoista kondomia lyhyempi ja kapeampi ja takaa täten hyvän istuvuuden ja paikoillaan pysyvyyden hieman pienemmille peniksille. Tight-kondomeja on saatavilla ainoastaan nettikaupoista.

So Sensitive. Hyvästi "en mä voi käyttää kortsuja, kun mulla on lateksiallergia" -syyt ja tekosyyt olla käyttämättä kondomia. So Sensitive -kondomit ovat polyuretaanimuovista valmistettuja lateksittomia, peruskokoisia kondomeja. Saatavilla Keskon hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja S-ryhmän isoimmista marketeista. 

Thin. Voiko pikkujouluisempaa esillepanoa olla, kysynpä vaan. Kondomialttarillani on etäpesäkkeitä myös jääkaapin ovessa. Gotta stay safe everywhere! Thin-kondomi on nimensä mukaan ohut. Omien kokemuksieni mukaan tämä on yksi parhaista kondomeista. Kokonsa puolesta Thin asettuu keski- eli peruskokoisiin kondomeihin. Kondomeja on saatavilla kaikista S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoista.

Beyond Thin. Tämä kondomi puolestaan on "sensaatiomaisen ohut" ja sen luvataan tuntuvan "kuin ilman". Ohuudestaan huolimatta se on kuitenkin yhtä kestävä kuin standardikondomit. Mikäli huomaamattomuus on kondomissa sinulle tärkein kriteeri, suosittelen tämän tai edellisen Thin-kondomin kokeilemista. Beyond Thin on hieman pienempi kooltaan kuin standardikondomi. Mistä? Citymarketeista ja hyvinvarustelluista K-kaupoista.

Power Boost. Tämän kondomin luvataan nimensä mukaan buustaavan molempien yhdyntäkokemusta. Power Boostissa kondomissa on sekä nypytystä että juomutusta ja se sisältää L-arginiinia, joka vilkastuttaa verenkiertoa, mikä voi mahdollisesti buustata erektiota. Tämän kondomi on ns. peruskokoinen. Saatavana Citymarketeista sekä hyvinvarustelluista K-supermarketeista ja K-marketeista.

Näkken. Näkkenin juomupinnan tarkoitus on lisätä hyvässä määrin kitkaa ja tuntoherkkyyttä molemmille. Kokonsa puolesta se asettuu peruskokoisiin kondomeihin. Näkken-kondomeja on saatavilla kaikista S-ryhmän ja Keskon päivittäistavarakaupoista.

Sweet. Anyone wanna spice sweet things up? Okei, en ole tavannut yhtäkään täysi-ikäistä ihmistä, joille makukondomit olisivat se juttu, mutta en toisaalta myöskään sellaista ihmistä, jolle itse peruskondomin maku olisi se juttu. Joten myönnetään, ovathan makukortsut hauskaa vaihtelua! Pidettävä ehdottomasti kulhossa yöpöydällä, jotta voi valita maun sitten päivän fiiliksen mukaan. Makukondomit ovat myös hyvä muistutus siitä, että suuseksinkin aikana tulee suojautua seksitaudeilta. Sweet-kortsut löydät hyvinvarustelluista K-supermarketeista ja K-marketeista. (Piña Colada ei esiinny kuvassa, mutta kuuluu myös pakettiin!)

Magic. Vanha kunnon Magic on yksi Suomen myydyimmistä kondomeista. "Klassikko, joka puristaa parhaasta paikasta", sanoo RFSU. Mitäpä siihen lisäämään. Magiceja on saatavilla kaikista päivittäistavarakaupoista, kioskeista, apteekeista, huoltoasemista, tavarataloista/you name it.

Kauas on kyllä tultu ajoista, kun kondomina käytettiin sian suolta tai kankaanpalaa. Nykyään seksi voi olla hyvinkin hygieenistä ja mukavaa. Ihanaa pikkujoulukautta kaikille ja muistakaahan suojautua!

PS. meikäläisen instassa arvotaan paketti kaikkia edellä mainittuja kondomeja. Käy osallistumassa arvontaan torstaihin 22.11. klo 18 mennessä @kaisaminni, mikäli kondomien stäkkäys olisi paikallaan!

Kommentit

saarah
visual diary

Hah, juuri Lissaboniin muutettuani harrastin seksiä ranskalaismiehen kanssa, joka oli AIVAN ÄLYTTÖMÄN ihastunut juurikin suomalaisiin Näkki-kortsuihin (joita olin siis pakannut muuttessani mukaan). Hän oli asunut sekä Ranskassa että Brasiliassa ja ei ollut kuulemma koskaan kokenut yhtä hyvää kondominautintoa :) Tulipa vaan mieleen tätä lukiessani :)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Haha, mahtavaa! Torille! Paitsi ei se RFSU kyllä ihan suomalainen ole ;D

helenee (Ei varmistettu)

Tämä ei liity nyt kondomeihin sinänsä, mutta ihanat kynnet <3

Kaisa Merelä
The Good Morning

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Magic glide on parasta markettiliukkaria! Luistavaa ja riittoisaa. Harmi, että nuo ohuet kumit ovat mitoitukseltaan pienempiä. Mieheni kanssa tykättäisiin ohuesta tuntumasta, mutta jäävät auttamatta lyhyeksi hänelle :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä tuo liukkari on ihan kauheaa kamaa. Ensin luistaa ja sitten muuttuu niin liimaiseksi, että limakalvot menee rikki!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Heippa! Jos vesipohjainen Magic-liukkari ei nappaa, niin RFSU:lta löytyy läjäpäin myös muita liukuvoiteita. Pitkäkestoiseen ja silkkiseen luistoon suosittelisin esimerkiksi tätä silikonipohjaista liukkaria: https://www.rfsu.com/fi/tuotteet/liukuvoiteet/klick-supreme-glide/ :)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Anteeksi, siis vesi- sekä silikonipohjainen Magic*

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedätkö muita hyviä kondomeja isommalla mitoituksella? Jotain thin/real feel tyyppistä..

Piksun maailma

Sultanilla ainakin on myös ohut versio, tosin sekin on vähän pienempi kuin normi Sultan. Meillä sama pähkäily.

Maij (Ei varmistettu)

Kaisa oot kyllä ihanan raikas tuulahdus suomalaisessa blogiskenessä. Viimeaikoina on toki enemmän alettu puhua seksistä esim bloggaajien podcasteissa jne. Mutta se ei siltikaan yllä samalle tasolle ku sun kanavat. Seksistä "puhutaan" mutta ei sittenkää puhuta.
Tuli muuten tosta sun trendi & lily instastoriesista mieleen, että on aika jännä, et länsimaisella tantralla ei oikeesti oo mitään tekemistä perinteisen "aidon" tantran kanssa. Tai siis nimenomaan tarkotan tota "seksitantraa" (tai seksuaalisuus) mitä länsimaissa pääosin harrastetaan. Kuuntelin Perttu häkkisen vanhojaa ohjelmia ja sain tietää tän :D

Kaisa Merelä
The Good Morning

Voi että miten ihanaa kuulla - kiitos! :) Ja jep, varmaan aikalailla kaikki idästä länteen napattu on muuttunut aika läntiseksi meidän toimestamme. Toki tantra ja eroottinen tantra on myös täällä lännessä "kaksi eri asiaa", vaikka samasta ajatuksesta lähtöisin olemmat. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa onko noi grandet kuinka isoja? Meillä käytettiin näkkeniä ja eihän se pituus meinannut riittää loppuun asti ja lopulta kävikin niin että koko kortsu luiskahti irti paikaltaan ja sitten hädässä käytiin je hakemassa... jotenkin tuntuisi vaan pahalta jos testattaisiin noita grandeja ja toiselle tulisikin paha mieli siitä ettei varustus riittäisi niihin

Kaisa Merelä
The Good Morning

Moikka! :) Täällä löytyy Granden mitat: https://www.rfsu.com/fi/tuotteet/kondomit/grande/

Sitten kun skrollaat vähän alaspäin ja painat "Mikä kondomi sopii minulle?" saat auki mittataulukon, missä on kaikki RFSU:n kondomit vertailtuna vierekkäin! Merkittävän kätevä!

Piksun maailma

Onko tähän joku syy miksi Sultan kondomit on jätetty kokonaan pois sinun valikoimasta, ja erilleen tuolla nettisivulla? Juurikin itse olisin vaihtoehtoa normi Sultanille hakenut :)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Moikka! Tämä yhteistyö keskittyi RFSU:n kondomien uudistettuihin pakkauksiin, Sultan toki kuuluu RFSU:lle, mutta on oma eri brändinsä ja siksi jäi tästä esittelystä pois! Konsultoin hieman RFSU:n väkeä kysymyksesi tiimoilta ja sain vastaukseksi, että vaihtoehdot Sultanille RFSU:n valikoimasta ovat Magic, joka on muotoiltu, hieman pidempi ja saatavilla kaikkialla, aivan kuten Sultankin tai Thin, joka on hieman ohuempi, myös muotoiltu ja hyvin saatavilla. Toivottavasti tästä oli apua! :)

Kommentoi