90's party

Toukokuun lähestyessä totesimme yksimielisesti kämppikseni kanssa että vappubileethän ne on oltava. Aivan ehdottomasti. Ei kylmässä puistossa värjöttelyä tai kaverinkaverin bileissä pönötystä boolikulhon uudelleentäyttymistä ja mahdollisia snacksejä odotellen, vaan oma kämppä paskaksi. Ilmapallot täyteen heliumia ja narut omiin näppeihin. Näin se on oltava.

Ysäriteemalla tulee takuuvarmasti hyvät bileet. Ai miksi? Koska kaikki ysäriin liittyvä on niin cool. Emme nimittäin harmillisesti päässeet reivaamaan aidolla ysikytluvulla - piti kiirettä hiekkalaatikolla. Parempi siis myöhään kun ei milloinkaan olla saparot päässä täysin tööt ja laulaa Backstreet Boysia.

Täytyy sanoa, että meidän vieraat eivät ainakaan janoon kuolleet. Kiitos kuuluu taas viinisponsorille! Pitkäaikaisen lempparini Live-A-Little -luomuvalkkarin lisäksi saimme muutaman pullon Tosti Butterfly -skumppaa, johon tykästyin myös tosi kovasti. Ihanan makea olematta liian makea - siis aromit täydellisessä tasapainossa. Sellainen "täydellinen kesäskumppa", jonka nappaisi mukaan piknikille. Tosti Butterfly täytyy muistaa, kun seuraavan kerran Alkossa etsii katseellaan Sitä Oikeaa.

Pullojuomien lisäksi bileissä oli tarjolla runsain mitoin simppeliä Gin tonic -boolia, jonka ohjeet löytyy postauksen lopusta. Mikäli akuutti jano (tai rakkaudenkaipuu) iski parvekkeella, siellä puolestaan oli sydämen muotoisessa pikkuämpärissä mansikkaista "Rakkauden boolia", johon käytimme kammottavan jämäpullon: Koskenkorva vanilja! Ensi bileissä täytyy varmaankin asentaa vessanpeilin tilalle hanallinen viinitonkka, niin ei tule kenellekään enää missään asunnon osassa orpo olo, hehheh.

Alkoholin hehkutus sikseen. Olihan se tärkein tietty rakkaat frendit, joita oli paikalla runsain mitoin. Näissä bileissä tosin kävi kuten kaikissa hyvissä bileissä: kuvia muistettiin ottaa vain välillä ja lähinnä alkuillasta. Siksi yli puolet frendeistä jäi kuvaamatta, byää! Mutta mielummin kai näin. Olipahan hauskaa! Hyvä muuten tietää tästedes, että ysäritekno toimii aina tanssilattian täyttäjänä bileissä kuin bileissä.

Sitten niihin GT-boolin teko-ohjeisiin!

Gin Tonic -booli

1. Kaada boolikulhoon 0,5 l giniä.
2. Ja perään 1,5 l Tonic-vettä.
3. Purista reilusti limettejä mehuksi sekaan.
4. Koristele booli leikkaamalla lime-siivuja juuri teroitetulla veitsellä.
5. Koita olla nopea ja tehokas ja leikkaa samalla vasempaan nimettömään.
6. Huomaa, että oho, nyt ei tullutkaan mikään laastarilla paikattava haava. Ole onnellinen, että sormenpää ei irronnut.
7. Itke hetki ja odota, että jokaisen eri ammattikunnan edustaja käy antamassa arvionsa. Usko hoitsua ja viranomaista.
8. KKK = kylmä, koho ja kuohuviini. Eli jatka biletystä normaalisti keittiöpyyhkeeseen käärittyjen jääpalojen kanssa ja toivo ettet pyörry verivajeesta.
9. Kun bileet ovat aamulla ohi, suuntaa Meikkuun liimattavaksi.

Miten meni noin niinku omasta mielestä? No helkkarin hyvin eli 5/5! Tällaisia pippaloita lisää. Kiitos vappu kun kävit, palataan taas ensikeväänä. Siihen asti Live-A-Little ja Love-A-Lot!

Kommentit

Ihan huikeen kuuloset bileet ja toi yks kuva missä kaverillä rööki kädessä on niiiiiiiiiin ysäriä! Millos ois lukijabileiden paikka? ;D

Kaisa Merelä

Hahaa kiitti! :D Ois kyl huikeeta pitää lukijabileet haha!

Muumi (Ei varmistettu)

Ei ysikytluvulla saatu viinoja blogiin. :(

Kaisa Merelä

Niin eikä ysärillä edes ollut vielä blogeja!

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Mikä on toi ihana verhoviritys parvekkeella! Tai siis tiedän kyllä mikä se ON, mutta haluun kans, mahtava idea! Ja Tosti Butterfly on ollut mun kesäsuosikki jo muutaman vuoden, toimii :)

Kaisa Merelä

Joo toi hyttysverkko on ollut lapsena mun sängyn päällä! Nyt se on sisustuskäytössä :D

Liinu (Ei varmistettu)

Joo, ehdottomasti lukijabaardit! Tosi kivan näkösesti järkätyt bileet, kumpa itselläkin riittäis mielikuvitus :)

Kaisa Merelä

Vinkkejä onneks voi löytää netistä, kaikkee ei tarvi keksii ite ;) Lukijapaardit ois mustakin mageet!

LST (Ei varmistettu)

XD apua..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.