Ällöttävää ja kornia

Täytyy tehdä nolohko tunnustus. Tai oikeastaan selvitys siltä varalta että tämä asia tulee jossain vaiheessa julki.

Sain tuossa taannoin illalla jonkin kummallisen sisustus-koristelu-kämppäkuntoon-kohtauksen ja halusin tehdä led-valoista sängynpäätyyn jotain.

"Luovana" tyyppinä tuli tottakai heti mieleen korni, ällöttävä ja kliseinen sydän. Voi elämän kevät, vain live, laugh & love -kyltti puuttuu vierestä...

(Katsokaa, mitä Onnellinen-mukille on käynyt! Siihen on tullut särö, josta kahvi pulppuaa ulos. Olen hämmentynyt. Nuolin sen kuvaa varten puhtaaksi mutta se valutti heti uudet jäljet... Byää!)

Hautasin sydänidean ja aloin taiteilemaan abstraktia ja tulkinnanvaraista kolmiotaideteosta, josta tuli aivan hirveä. Tietenkin. EVO.

Näinä nimenomaisina hetkinä toivon, että edes osa pikkuruinen osa siskoni uskomattoman esteettisestä silmästä ja äärettömän taitavista käsistä olisi siunaantunut minulle. Mutta se ei nyt auta. Sisko ei auta eikä rukoilu auta.

Puoliso on keskittyneenä muihin asioihin ja vilkaisee välillä valoinstallaatiotani. On kommentoimatta.

Uloshengitys. No. Se sydän sitten. Kokeillaan.

En vieläkään oikein tiedä mitä lopputuloksesta ajattelen, mutta kaikesta sen siirappisuudesta huolimatta (tai ehkä juuri siksi) halusin jättää sen siihen. Kokeilla, miltä sen alla nukkuminen tuntuu. Miksi se miellyttää silmää, vaikka se on hirveä? Miksi se on niin ihana?

Ehkä minä sitten olen aika kliseisen siirappinen tyyppi. Ehkä saattaisin haluta myös live, laugh & love -kyltin. Ehkä haluaisin myös seinäkalenterin joka on kuvitettu ällöttävillä pusukuvilla. Ehkä haluaisin ottaa kuvan ovestamme, jossa lukee meidän sukunimet vierekkäin. Ehkä ällöys onkin ihan jees. Tai ainakin sen myöntäminen.

Elä, naura ja rakasta. Voi jessus sentään!

Kommentit

saarasusanna
saara susanna

Apua, pakko myöntää, mä itken. En niinkään juuri tälle kyseiselle postaukselle vaan mulla tuli luettua just sun muutamat viimeisimmät postaukset kerralla. En tiiä oonko ainut, jolla sunnuntait on jostain syystä sellaisen selittämättömän melankolisuuden sävyttämiä. Mutta siihen kun vielä yhdistää sen ilon tunteen, jonka koin kun huomasin, että oot palannut kirjoittamaan blogiasi, purskahdin itkuun. Oudointa tässä on, etten edes itke yleensä kovin helposti.
En tiedä edes, miksi koin tarvetta tulla avautumaan tästä tänne kommentti-osioon, mutta sanotaan nyt sitten vaikka, että kiitos! Kiitti, että oot palannut kirjoittamaan. Hyviä blogeja on niin vaikee löytää :)

Kiira (Ei varmistettu)

Ipadilla siis luen ja nyt uusimmassa näkyy! Näissä näkyy vaan valkea laatikko siinä kohdalla

Eerika (Ei varmistettu)

Moikka Kaisa! Olipas hauska kirjoitus, sillä itse samaistun niihin ihmisiin, ketkä ovat viimeiseen asti vastustaneet" live, laugh & love" - kylttejä. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että ehkä se on sittenkin ok laittaa pusu-kuva julkisesti esille kahden ja puolen vuoden asumisen jälkeen... Kyyninen minä väistyy, haha! :) Mukavaa viikonloppua!

Kaisa Merelä

Hehe, kiitti! Meihin kaikkiin on kai piilotettu oikeissa olosuhteissa esiinpuskeva ällöherkkis. Kivaa viikonloppua sullekin ja tsemppiä pusujen julkaisuun :D

murrekurre (Ei varmistettu)

Elä, Naura ja Rakasta
> Elä = Älä
>Älä Naura ja Rakasta
p.s.Kaisa olet ihana.

Kaisa Merelä

Hahaah, mahtava murretulkinta! Just näin. Sellaisen kyltin voisin kyllä mielelläni ottaa! Saisi sitten päivän mukaan päättää että kumpaa se tänään tarkoittaa :D Hih!

Sirpale (Ei varmistettu) http://www.paikina.blogspot.com

Siitähän tuli söpö! Ennen pidin kaikista sydänjutuista ja nykyään ehkä enemmän välttelen niitä...tosin katselin just kahvikuppeja kaapissa niin noin 50%:ssa niistäkin on sydänkuvio :D

Kaisa Merelä

Hehe, jep! Minkäs sille mahtaa, sydämet on ihania. Sun kahvikupit on kyllä jo aika HC!

Marja (Ei varmistettu)

Olipas ihanan hassu kirjoitus, varsinkin viimeinen virke. Hih! Mulla on kolme pientä vaaleansävyisistä, pehmeää kangassydäntä laatikossa odottamassa juuri vastaavanlaista puuskaa. Jospa ne sitten joskus löytäisivät tiensä jonkun rustiikkisen avainnaulakon koukkuihin roikkumaan.

Kaisa Merelä

Ällöyspuuskille on ihan hyvä olla settiä tallessa! : D Näköjään...

Kiira (Ei varmistettu)

Onko jollakulla muulla sama et näiden postausten kuvat ei näy? :(

Kaisa Merelä

Kääks! Toivottavasti ei. Pitäisi näkyä ihan normaalisti. Tää uus alusta on aiheuttanut mulle harmaita hiuksia kun en aina tiedä että mitä se aikoo seuraavaksi... : (

Iida (Ei varmistettu)

Täällä ei myöskään näy kuvat, iPhonella lueskelen :/

Iida (Ei varmistettu)

Paitsi bloglovinin sovelluksella näkyy, jos katsoo bloglovinin versiota eikä avaa sitä "original" postausta, joka vie tänne sivullesi. Mitähän ihmettä :D

Kaisa Merelä

Eikä! Mulla sama juttu. Mistähän tuo voisi johtua? Koitan tehdä jotain... Kiitti kun kerroit!:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.