Be Good - Wellness Bar

Kerrankin maailmaa kohautetaan jutuilla, joista voi olla oikeasti ja aidosti innoissaan! Olen niin elementissäni, kun innostun, joten täältähän pesee:

Helsingin City Centeriin avataan tänään uusi Wellness Bar nimeltä Be Good, joka tarjoilee smoothieita, raakakakkua, proteiinijäätelöä, kahvia… Siis hetkinen, toisin sanoen kaikkea, mistä olen vouhottanut reseptien kera koko blogini elossaoloajan.

Pääsimme eilen pre-avajaisiin kuulemaan Be Goodin konseptista sekä nauttimaan sen herkkuja. Tai oikeastaan minun kutsuni oli tainnut hukkua matkalla perille, joten kutsuin tyylikkäästi itse itseni paikalle. No, mitäpä pienistä.

Be Good - Wellness Bar on siis yhdistelmä kahvilaa, lounasravintolaa ja sporttibaaria. Idea hyvänolon bariin lähti siitä, kun perustaja ystävineen kaipasi paikkaa, jonne mennä treenien jälkeen katsomaan peliä, ja jossa samalla saisi syötyä kunnon palautusaterian. Tarjolla oli kuitenkin vain lähinnä kaljaa ja ranskalaisia tarjoavia sporttipubeja. Markkinarako Be Goodin kaltaiselle paikallehan on ollut jo kauan. Konsepti sai kehittyessään uusia ulottuvuuksia ja laajensi ideaansa myös raakakakkuihin ja smoothieisiin, jotka tällä hetkellä ovat sitä trendikkäintä wellnessiä. Todella kompakti ja aikaansa seuraava paikka on siis kyseessä!

Bar tähtää nimenomaan helposti lähestyttäväksi, matalan kynnyksen "terveyskahvilaksi" pitämällä huolen siitä, että kaikki puhdas ja tuore tarjottava myös maistuu hyvältä. Ja siinä kyllä oli onnistuttu. Kahvila ei myöskään liikoja hifistele, vaan raaka-aineet ovat yksinkertaisia. Tarjottavat sopivat niin treenaajille kuin hyvästä olosta kiinnostuneille tyypeille.

Erityisen innoissani olin nurkassa kököttävästä jäätelöaltaasta. Maailman ensimmäinen proteiinijäätelö WheyHey saapuu Suomen markkinoille, ja sitä saa nyt esimerkiksi Be Goodista. Myynti tulee varmasti laajenemaan räjähdysmäisesti jatkossa. Olin WheyHey -altaan luona ensimmäisenä heti tervetuliaispuheen jälkeen valikoimassa makua. Vaikka kirjoittaja olenkin, niin on todella vaikea kuvailla näin verbaalisesti, kuinka innoissani olin tilanteesta. Suklaa oli kuulemma mauista kehutuin. Otin sitä. Oikeasti olisin halunnut ottaa kaikkia makuja ainakin kolme.

Ja voihan hyvänen aika! Sanon tämän käsi sydämellä: maku ja koostumus ei perinteisestä suklaajäätelöstä juuri eroa. Koko pikarissa kaloreita on 160 ja proteiinia parikymmentä grammaa. Tämä jäätelöhän menee palkkarista! WheyHey on makeutettu ksylitolilla ja kyseessä on muutenkin täysin all natural -tuote. Hyvät naiset ja herrat, tässä tulee jäätelöiden QuestBar! Hintaa jäätelöllä tulee Be Goodissa kuulemma olemaan 3,90€. (Tulikin tässä mieleeni, että ettekai ole unohtaneet raejuusto-benkkujenkun reseptiä? Se on tämän blogin The Protein Ice Cream.)

Oliko tarpeeksi hehkutusta? Kai menette heti tänään tsekkaamaan paikan? Meitsi taisi ainakin saada uuden "the spotin", kun on keskustassa ja tarvitsee istahtaa nostamaan verensokeria. Katsotaan, kuinka Be Good löytää kohderyhmänsä ja millainen tunnelma paikkaan ajanmittaan syntyy.

Kommentit

Maana (Ei varmistettu)

Jes, mä oon niiin tosi innoissani! Heti tänään meen testaamaan tota paikkaa, kuulostaa ihan mun dream come true. Tätä on odotettu! :D

Kaisa Merelä

Nimenomaan! Tätä on odotettu, oikeasti :D

lodju (Ei varmistettu)

Ei vitsit kuulostaa ihan mahtavalta! Aina kun pyörii keskustassa ja on nälkä, haluais saada oikeasti ravintorikasta ruokaa tai huikopalaa. Täytyypä käydä testaamassa! Ja sitä benkkujenkkuuki vois pyöräyttää pitkästä aikaa..

Kaisa Merelä

Kuulostaa hyvältä! ;)

Kitty (Ei varmistettu) http://modernwifeblog.blogspot.fi/

Vihdoinkin! Olen jo pitään miettinyt (ja toivonut) jonkun avaavan tällaisen paikan. Ja tuo jäätelö...apua pitää löytää jostain joku Ikea kassin kokoeinen kylmälaukku Be Good käyntiä varten ;)

Kaisa Merelä

Haha, jep! Onneksi jatkossa jädejä tulee myyntiin ruokakauppoihinkin. Tälläkin hetkellä niitä taitaa jostain spessupaikoista saada… :)

Johanna (Ei varmistettu)

Ihanaaaaaa!! Tää mesta tsekataan kyllä - ja varmaan useasti! Toi jäätelö niiin jo kutsuu mua! <3

Kaisa Merelä

Voi, kyllä! Muakin!! <3

nennae (Ei varmistettu)

Tulispa lappeenrantaanki tälläne paikka :(

Kaisa Merelä

Niin, ja jokaiseen muuhunkin kaupunkiin… ;(

Elma (Ei varmistettu)

Onkohan tuolla jotain vegaaneille sopivaa? Jos löytyy niin pitää kyllä ehdottomasti mennä seuraavalla helsinkireissulla tsekkaamaan paikka! :)

Kaisa Merelä

Uskoisin! Raakakakut oli ainakin muistaakseni makeutettu intiaanisokerilla eikä hunajalla. Ja smoothiet oli maidottomia! :)

Jaana (Ei varmistettu)

Toivottavasti tavoite helposti lähestyttävyydestä toteutuu, niin uskaltautuu tällainen tavallinen pulliainenkin visitoimaan :D Mukavaa kyllä tietää, et ei enää tarvitse kaupungilla nälissään pyöriessään turvautua peruskahviloiden muoviin käärittyihin sämpylöihin.

Kaisa Merelä

Varmasti uskaltaa, kun tällänen tavallinen pulliainenkin uskalsi ;) Henkilökunta on mukavaa!

Maiju (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.com

Toi näyttää siis just mun paikalta. Pakko käydä testaamassa. Katselinkin eilen jo instassa kuvia tuosta tilaisuudesta ja mietin, että pakko käydä.

TeeT (Ei varmistettu)

Varmaan onnistuu ilman jäätelökonettakin, mutta kaikkien joiden kotoa moinen löytyy ja joille tuo paikka on kaukana, proteiinijäätelön teko onnistuu ihanasti kotonakin. Itse löysin tämän herkun toissakesänä, ja siitä lähtien ehkä noin 75% väkertämistäni jätskeistä on ollut melkein silkkaa palkkaria. :)

Perusreseptinä jätskikoneen tilavuudesta riippuen jotain tällaista
- maitoa/kauramaitoa/soijamaitoa/mantelimaitoa 3 dl TAI
--- em. nestettä 2 dl + 1 dl vaniljakastiketta/kookosmaitoa/kermaa (tai kahta näistä)
- 30 g prodejauhoa, maku vapaa :)
- ripaus vaniljaa ja makeutusta maun mukaan
+ puolikas banaani tai marjamakuihin 0,5 dl mustikoita on loistava lisä

Tehdään protskusheikki, blenderöidään kaikki massaksi ja koneeseen. Avot!

Kaisa Merelä

Hei, magee resepti, täytyy kokeilla! :) Kiitos!

iinamaj

ihan mahtavan kuulonen paikka!! sais tulla tuommosia enemmänki, ihan kaikkialle! :)

ps. benkujenkua ei suinkaan oo unohdettu - kesällä varsinki tein sitä tosi usein! siitä on tullu ihan mun suosikki, kiitos reseptin jakamisesta siis ;-)

Kaisa Merelä

Hahaa, loistavaa! ;D Kiva kuulla :) Ja tälläsiä kahviloita todellakin joka puolelle. Ois ihanaa, jos tämä olis joskus ns. "normikahvila"...

annikaa (Ei varmistettu)

Paikalla ei ilmeisesti ole vielä nettisivuja? Olisin heti halunnut nähdä jonkinlaista menyytä lounaista yms. Vaikuttaa mahtavalta!:)

Kaisa Merelä

Löytyy kyllä! http://begood.fi :)

Ainut vaan, että tuolla ei taida olla menyytä… Käsittääkseni tarjoiltavat hakevat vielä vähän paikkaansa ja menyyt vaihtuvat :)

Iida/BeGood (Ei varmistettu)

Menu löytyy nyt tuolta nettisivuilta, mutta sitä tosiaan päivitetään tarjonnan laajentuessa :)!

Nopeimmin uudet ihanuudet ja tarjouksset näkyvät Facebookissa ( https://www.facebook.com/begoodbar )
ja instagramissa ( @begoodbar ).

Tervetuloa :) !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.