Blogin joulukalenteri alkaa!

The Good Morning

En tiedä mihin olen ryhtymässä, mutta tässä se tulee! Blogin historian ensimmäinen joulukalenteri, joka starttaa maanantaiaamuna klo 6:00! Koko joulukuun ajan aina aattoon asti teillä on entistä parempi syy kaivaa puhelin esiin heti silmänne avattuanne sängyssä ja suunnata tänne. Mikäli joku ei siis ehtinyt hankkia joulukalenteria, ei hätää! Tässä tulee ilmainen, teille räätälöity. <3

Joulukalentereissa parasta on yllätyksellisyys. Se kutkuttava tunne, kun herää aamulla ja tietää mikä hetki on käsillä. Tuleekohan kuvakalenterista tänään tähti vai kuusi? Siispä en anna luukkujen sisällöstä kovin paljon vihjeitä etukäteen. Niillä ei oikeastaan ole mitään yhdistävää teemaakaan, paitsi ehkä hyvä mieli ja iloiset asiat. Kyselin tosin Facebookissa mielipidettänne tuotearvonnoista blogeissa, ja peukkua ylöspäin pisti 112 tyyppiä. Tonttu on kuullut toiveenne ja välittänyt sen joulupukille.

Luukkujen sisältämistä tuotearvonnoista sellainen pieni varoituksen sana, että koska postaustahti on kova, arvontoihin voi osallistua vain muutaman päivän ajan luukun aukeamisen jälkeen. Kannattaa siis tsekkailla kalenteria säännöllisesti, jottei mitään helmiä jää välistä.

Olen super innoissani tästä! Tuntuu kuin olisi hankkinut koiran tai vauvan 24 päiväksi. Hirveä vastuu ja työputki juuri ennen aattoa, mutta ompahan ajateltavaa ja tekemistä.

Huomenna lähden käymään Tallinnan joulutorilla. Siellä on kuulemma lunta! Ihana päivä tulee, koitan ottaa mehevän kuvasadon talteen teillekin ihasteltavaksi.

Leppoisaa viikonloppua!

Kommentit

Mia (Ei varmistettu)

En malta oottaa!:-) oot upee persoona, piristät valehtelematta jokaista päivääni sun kirjotuksillas! Kiitos siitä! Ihanaa joulun odotusta sulle:-)

Rena (Ei varmistettu) http://dressedwithsoul.com

Oh, this is wonderful!
Lovely greetings from Bavaria, Rena www.dressedwithsoul.com

Uraäiti (Ei varmistettu) http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/

Jänää!!! Vaikka joulukalenterin pitäisi pysyä salaisena, voitko pikkuisen vihjata: onko tuotearvonnoissa joku yhteinen teema (esim. hyvinvointi) vai onko joka päivälle oma teema, vai...?

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Jee, joulunodotuksesta tuli juuri vielä hauskempaa! Mahtava idea, joulukalentereita täytyykin olla monia ja erilaisia ;)

janita (Ei varmistettu)

Jee oon niin innoissani! :D uskon että tulee tosi kiva kalenteri aloin jo jännittää mitä kaikkee oot keksiny :)

Miia (Ei varmistettu) http://miukunen.blogspot.fi/

Oii mahtavaa! Mä jo ehdin toivoakin että tekisit joulukalenterin :)

Emilia (Ei varmistettu)

Ihanaa en malta odottaa!!! Mulla ei oo sitä perinteistä joulukalenteria niin ihan kiva että saa silti innolla odotella uuden luukun avautumista ;)

Haluutko heittää mulle pari käymisen arvosta ravintolaa/kahvilaa (keskustasta) Tallinnasta, meen 2vk päästä käymään ja olis kiva tietää jo etukäteen missä kannahtaa piipahtaa. Ja jos tiedät jotai hyviä kirppareita keskustan lähettyviltä ni saa kertoa :) ekaa kertaa tosiaan meen ja oon nääääin innoissaan! Kiitos jo etukäteen :)

lauran (Ei varmistettu) http://lauranyrhi.blogspot.fi

Löysin vasta blogisi, ja rakastuin heti! Varsinkin kaikkiin resepteihin ja ruoka vinkkeihin, otin heti muutaman talteen ja päätin kokeilla. Ensimmäisenä testissä oli porkkanakakku puuro, ihan huikee vaihtoehto perus kaurapuurolle! :) ootan siis innolla joulukuun aamuja ja joulukalenteria! :)

Redcoffee
Changing time

Kiitos Kaisa. Odotan innolla :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.